16:28 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ν. Καρανίκας: Οχετός ύβρεων προς δημοσιογράφους

Ν. Καρανίκας: Οχετός ύβρεων προς δημοσιογράφους

Τι είχες Γιάννη… τι είχα πάντα. Ο πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας με το γνωστό του ύφος απάντησε στα όσα καταγγέλλουν οι δημοσιογράφοι για το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο.

«Απατεώνες», «συκοφάντες» και «πεκινουά του Μητσοτάκη». Έτσι χαρακτήρισε τρεις δημοσιογράφους, ο Νίκος Καρανίκας, προφανώς γιατί τόλμησαν να “ενοχλήσουν” τον πρόεδρο του.

Με τρεις αναρτήσεις του στο Twitter, ο πρώην σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στοχοποιεί τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο, για τις αποκαλύψεις σχετικά με το σπίτι που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα Λεγραινά.

«Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα, είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα. Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην πρώτη του ανάρτησh.

Μετά ακολούθησε και η δεύτερη ανάρτηση: «#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων. Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος».


Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) December 9, 2020


#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) December 9, 2020


Συνήθως οι πολιτικοί απαντούμε με επιχειρήματα στις καταγγελίες… προφανώς πράγμα άγνωστο στον κ. Καρανίκα ο οποίος επιτέθηκε και αυτές τις ύβρεις σε δημοσιογράφους που απλά επιτελούν το δημοσιογραφικό τους καθήκον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σ. Πέτσας: Tο αργότερο μέχρι το Σάββατο οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο . Οι αλλαγές στο ωράριο κυκλοφορίας

Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη με αφορμή τη μήνυση και αγωγή του Γιάννη Κουρτάκη

 

 

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας