21:58 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

ΝΔ - Ελεονώρα Μελέτη: "Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών"

ΝΔ - Ελεονώρα Μελέτη: "Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών"

Επίσημα υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία είναι η Ελεονώρα Μελέτη καθώς ανακοινώθηκε το όνομά της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.

«Χαίρομαι πολύ βρίσκομαι ανάμεσα σας, είμαι η Ελεονώρα Μελέτη και πριν από λίγες ημέρες σε μία συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό, εκείνος μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα. Να δει σύντομα τις γυναίκες να έχουν μία ισότιμη και ασφαλή θέση στη σύγχρονη κοινωνία», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίηση και τη δράση μου σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε γυναίκες, με προσκάλεσε να κάνουμε την προσπάθεια επίτευξης στόχου παρέα. Μετά από πολλή ώριμη σκέψη και έχοντας τη στήριξη της οικογένειας μου και του συζύγου μου και έχοντας γνώση ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπάρχουν ειδικές επιτροπές που ασχολούνται αποκλειστικά με τη διαχείριση ζητημάτων, δικαιωμάτων φύλων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις οποίες θα μπορούσα να εργαστώ και να προσφέρω αποφασίσαμε πως είναι όχι μόνο δική μου εσωτερική ανάγκη, αλλά και χρέος μου τουλάχιστον να προσπαθήσω», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η προσέγγιση μου στην προσπάθεια αυτή θα είναι κυρίως ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι πως αν τελικά ο κόσμος με εμπιστευτεί ότι θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, το οφείλω στον εαυτό μου που έχει μάθει να διεκδικεί, αλλά και στην 6χρονη κόρη μου που θέλω να μάθει να μάχεται και να διεκδικεί όλα όσα δικαιούται και όλα όσα αξίζει», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέση Ανατολή: O Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει στην έκτακτη σύνοδο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε.

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας