22:00 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Νέα Δημοκρατία: Κραυγαλέα επιβεβαίωση του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι νέοι διάλογοι που αποκαλύφθηκαν

Νέα Δημοκρατία: Κραυγαλέα επιβεβαίωση του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι νέοι διάλογοι που αποκαλύφθηκαν

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” όπου αποκαλύπτεται η συνομιλία μπροστά στον τότε πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα δύο υπουργών του, των κυρίων Παπαγγελόπουλου και Καμμένου, όπου ο δεύτερος ζητούσε να δοθεί εντολή σε δικαστικούς να επέμβουν, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα “Παραπολιτικά”, αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά.

Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι “αρμοί της εξουσίας” στην υπηρεσία του παρακράτους.

Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Το σημερινό δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανονικό παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Έστηναν δουλειές και παρακολουθήσεις

Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον Α. Τσίπρα να πάρει θέση για τη λειτουργία παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας