4:46 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Νόαμ Τσόμσκι: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικές και έχουν νόημα

Νόαμ Τσόμσκι: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικές και έχουν νόημα

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αμερικανός φιλόσοφος και γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Left Forum, επεσήμανε πως οι προτάσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «είναι λογικές και έχουν νόημα».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Αυγή, κατά τη διάρκεια του Left Forum στη Νέα Υόρκη από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, ο Νόαμ Τσόμσκι αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Συμφωνώ με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να δοθούν στην Ελλάδα οι ευκαιρίες, τα οφέλη που δόθηκαν στη Γερμανία στις αρχές του 1950, όταν βρισκόταν σε τραγική θέση και διαγράφηκαν τα χρέη της και της δόθηκε βοήθεια, προκειμένου να ανακάμψει, να ξεπεράσει την πολύ δύσκολη θέση. Στην ίδια εξίσου τραγική θέση βρίσκεται σήμερα και η ελληνική κοινωνία. Οι προτάσεις αυτές λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως λογικές και έχουν νόημα, τον φέρνουν στην πρωτοπορία. Μπορούν να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα. Αντικειμενικά μιλώντας, ενδεχόμενη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτι το πολύ θετικό, αλλά ποτέ δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη ροή των πραγμάτων».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας