3:19 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ο Κασσελάκης για τις επιθέσεις που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου: «Την πιστεύω απόλυτα»

Ο Κασσελάκης για τις επιθέσεις που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου:  «Την πιστεύω απόλυτα»

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης καταδίκασε σήμερα τις υβριστικές επιθέσεις, που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνοντας θέση για τις επιθέσεις που καταγγέλλει ότι δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου από τον Παύλο Πολάκη. Η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου είχε ζητήσει από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για το θέμα εξάλλου και να καταδικάσει την επίθεση εναντίον της όπως έκανε και εκείνη για αυτόν.

«Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα. Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας. Δευτέρα 25/9/23 Είμαστε μία γροθιά. Και είμαστε με το φως.»

«Ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις», δήλωσε χθες η Έφη Αχτσιόγλου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας