7:56 Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

“Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γιατί υπάρχουν πιο άξιοι συνάδελφοι από εμένα σε αυτή την προσπάθεια”, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ πως “κανένας μας δεν περίμενε αυτή την μεγάλη συμμετοχή, άρα είναι ένα μήνυμα προς όλους μας και είναι και η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Όπως σημείωσε, “δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουμε και την επόμενη Κυριακή και πρέπει να ολοκληρωθεί το μήνυμα της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας, ψηφίζοντας Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε στην ελληνική κοινωνία είναι έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό”.

Τόνισε ακόμα πως “οι 4 σύντροφοί μας που δεν μπόρεσαν να πάνε στον 2ο γύρο, έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και συνετέλεσαν στο να έρθει αυτός ο κόσμος. Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει με όλους (σ.σ. τους υποψήφιους), αλλά το κύριο κάλεσμα είναι προς τον κόσμο, να συμμετέχουν”.

Διαβάστε ακόμα

Παύλος Γερουλάνος: Νίκη της Δημοκρατίας, νίκη του ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Πρωτιά για τον Νίκο Ανδρουλάκη – Στην δεύτερη Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας