17:42 Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Παραιτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Παραιτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εκλογών 2023: Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό πυροδότησε εξελίξεις και στην Ευρωβουλή! Κι αυτό καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει ήδη στείλει την επιστολή παραίτησής του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Εντολή ώστε να σταλεί η επιστολή παραίτησής του στην Ευρωβουλή έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ώστε να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του ενόψει των εκλογών.

Θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα η έγκριση της παραίτησης του από την Ευρωβουλή και η αντικαταστασή του από τον α’ επιλαχόντα, Νίκο Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζει επικίνδυνους Μητσοτάκη και Τσίπρα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Έπειτα από τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η δήλωση του για τον «άγνωστο Χ» που προτείνει ότι θα μπορούσε να αναλάβει πρωθυπουργία, ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι κάθε πολιτικός αρχηγός είναι και υποψήφιος πρωθυπουθργός ενώ διευκρίνισε ότι το «πρόσωπο» που θα επιλεγεί δεν θα το διαλέξει ο ίδιος αλλά θα προκύψει έπειτα από συμφωνία.

Παράλληλα χαρακτήρισε επικίνδυνους τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα και συγκρίνοντας τον εαυτό του με τους πολιτικούς του αντιπάλους ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εγώ δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα».

«Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν. Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Κάθε 15 ημέρες έχουμε και ένα σκάνδαλο της ΝΔ. Δεν θα είναι δική μου επιλογή. Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι εγώ θα υποδείξω το πρόσωπο. Όχι. Θα πρέπει να συμφωνηθεί», δήλωσε σε απόσπασμα της συνέντευξής του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας