2:10 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Ελ. Σπανουδάκη: Απροσδιόριστο θάνατο έχουμε όταν δεν έχουμε ευρήματα! Στην Μαλένα και την Ίριδα έχουμε

Πάτρα - Ελ. Σπανουδάκη: Απροσδιόριστο θάνατο έχουμε όταν δεν έχουμε ευρήματα! Στην Μαλένα και την Ίριδα έχουμε

Η εξαιρετική ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη ήταν καλεσμένη σήμερα του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις μετά την σημαντική αποκάλυψη της ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ όπου με τις νέες καταθέσεις των ιατροδικαστών στην ανακρίτρια.

Η πρώτη ερώτηση του κ. Κουσουλού αφορούσε την ιατροδικαστή και προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών η οποία τον Αύγουστο του 2022 μιλούσε για ασφυκτικό θάνατο και τώρα κατέθεσε ότι είναι απροσδιόριστος ο θάνατος και πόσο σύνηθες είναι αυτό και ζήτησε επίσης από την κ. Σπανουδάκη να εξηγήσει ποιος είναι ο απροσδιόριστος θάνατος για να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι σημαίνει αυτό.

Η κυρία Σπανουδάκη απάντησε ότι δεν είναι σύνηθες να έχουμε τρεις διαφορετικές αιτίες θανάτου, από τον ίδιο ιατροδικαστή για το ίδιο περιστατικό! Όσον αφορά για να διευκρινιστεί και να ειπωθεί  ότι ένας θάνατος είναι απροσδιόριστος αυτό επίσης δεν είναι σύνηθες.  Απροσδιόριστο θάνατο έχουμε όταν δεν έχουμε ξεκάθαρα ευρήματα. Όταν λοιπόν η νεκροψία-νεκροτομή, η ιστολογική και τοξικολογική εξέταση δεν μας δίνουν ευρήματα. Οπότε εκεί λες “αδιευκρίνιστος” και τοποθετείς περαιτέρω έρευνα ώστε να ερευνήσεις ξανά το περιστατικό για να δεις αν κάτι έχει διαφύγει της προσοχής. Δεν υπάρχει απροσδιόριστος θάνατος αν έχεις ευρήματα. Και στην Μαλένα και στην Ίριδα έχουμε ευρήματα.

Ακούστε εδώ τη συνέχεια και όλες τις λεπτομέρειες τόσο για τα ευρήματα στην περίπτωση της Μαλένας και της Ίριδας, για την λήψη αντιγράφων από ιατροδικαστή της δικογραφίας από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης πριν τη συμπληρωματική απολογία και αν αυτό είθισται:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Δεν είδα το εντύπωμα γιατί ήταν αχνό – Δεν μπορώ να εξηγήσω την υποξία- Η κατάθεση της Χρ. Τσάκωνα

Πατρα: Σε παράκρουση η κατηγορούμενη – Απειλεί με αυτόφωρα δημοσιογράφους, ιατροδικαστές και τους… πάντες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας