21:41 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πάτρα - Γ. Λέων σε Π. Κουσουλό: Τι απάντησε για τις υποστάσεις στον οπίσθιο κορμό και το πρόσωπο της Τζωρτζίνας - "Δεν είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε"

Πάτρα - Γ. Λέων σε Π. Κουσουλό: Τι απάντησε για τις υποστάσεις στον οπίσθιο κορμό και το πρόσωπο της Τζωρτζίνας - "Δεν είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε"

Ο πολύ γνωστός ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού σήμερα Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 για να σχολιάσει τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη ατην Τζωρτζίνα.

Όπως αναμενόταν η συζήτηση ξεκίνησε από ακριβώς αυτό το θέμα μια και όπως έγινε σωστό σήμερα στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι “Παρατηρούνται υποστάσεις κυανέρυρθρης χροιάς που καταλαμβάνουν το αριστερό ημιμόριο του προσώπου, το άνω βλέφαρο του δεξιού οφθαλμού, την δεξιά παρειακή χώρα και την οπίσθια επιφάνεια του κορμού του σώματος, καθώς και ήπια κυάνωση των ονύχων των χειρών και αποξήρανση του κάτω χείλους του στόματος.”

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τον πολύ έμπειρο ιατροδικαστή να απαντήσει και να σχολιάσει πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και αν έχει ξανασυναντήσει να υπάρχουν υποστάσεις οι οποίες έχουν εγκατασταθεί όπως είναι η ιατρική ορολογία και να είναι διάσπαρτες και να ευρίσκονται και στο οπίσθιο μέρος μιας σορού και στο πρόσωπο, η απάντηση του ήταν αφοπλιστική και εγείρει πλέον πολλά ερωτηματικά για το τι έχει συμβεί: “Δεν είναι ένα φαινόμενο το οποίο συναντάμε”.

Η συζήτηση ήταν έντονη και οι ερωτήσεις πιεστικές και ο κ. Λέων απέφυγε με την γνωστή του ευγένεια να σχολιάσει τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεση του κ. Μπουζιάνη περιμένοντας την δική του άποψη . Μάλιστα και ο ιατροδικαστής κ. Γαλεντέρης εξέφρασε στον δημοσιογράφο την άποψη του για τις υποστάσεις αυτές στην οποία απάντησε ο κ. Λέων. Στη συνέχεια και η ιατροδικαστής κ. Σπανουδάκη έκανε γνωστό στον κ. Κουσουλό ότι παραξενεύεται από αυτό που αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Ακούστε εδώ όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις υποστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν τις έρευνες και σε συμπληρωματικά μονοπάτια ως προς τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Τζωρτζίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης για τα σημάδια στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τι ψάχνουν (τώρα) για Μαλένα και Ίριδα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας