11:22 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Πρόταση Εισαγγελέως: Τι μου είπε ο Ηλιάδης

Πάτρα - Πρόταση Εισαγγελέως: Τι μου είπε ο Ηλιάδης

Οφείλω να ομολογήσω ότι μετά την πρόταση-κόλαφο της κυρίας εισαγγελέως για την υπόθεση της Τζωρτζίνας επικοινώνησα με τον κορυφαίο ιατρό, εντατικολόγο και κυριολεκτικά σωτήρα της εννιάχρονης, Ανδρέα Ηλιάδη.

Του Πέτρου Κουσουλού

Μεταφέρω αυτολεξεί τι μου είπε σε ό,τι αφορά τις αναφορές της κυρίας Σπυριδωνάκου στο πρόσωπό του, σε αντίθεση με την αήθη επίθεση που δέχτηκε από την κατηγορουμένη και τον δικηγόρο της.

«Η αγόρευση της εισαγγελέως ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Συγκλονιστική γιατί αποκατάστησε τους πληγωμένους λειτουργούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Συγκλονιστική γιατί αποκατάστησε τη μνήμη των μικρών παιδιών –γιατί σπιλώθηκε η μνήμη τους– που πάλεψαν αλλά και εκείνων των ανθρώπων που τελικά δεν τα κατάφεραν, αλλά έδωσαν ζωή σε συνανθρώπους τους. Αλλά και την τιμή και την υπόληψη όλων εκείνων που αποφάσισαν να γίνουν δωρητές οργάνων. Προσπάθησαν να με αμαυρώσουν, να με συκοφαντήσουν, να με απαξιώσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας μια εισαγγελική λειτουργός αποκάλυψε την πλήρη αλήθεια, όχι για εμάς, αλλά για την κοινωνία και τα παιδιά μας».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μπίζνες με τα φαρμακεία (και μπροστινό τον αδελφό) της Δημακοπούλου

Το έλα να δεις στον ΔΣΑ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας