0:14 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα - Σ. Τσαντίρης σε Π. Κουσουλό: Είναι μια εγκληματική πράξη, που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας - Θα ενταχθεί στα μελλοντικά ιατροδικαστικά συγγράμματα

Πάτρα - Σ. Τσαντίρης σε Π. Κουσουλό: Είναι μια εγκληματική πράξη, που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας - Θα ενταχθεί στα μελλοντικά ιατροδικαστικά συγγράμματα

Αποκαλυπτικός ήταν και σήμερα ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης ο οποίος “έπιασε πολύ διαβασμένο” τον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό όπου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1. Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Τσαντίρης στον δημοσιογράφο του είπε ότι πρέπει αν έχετε διαβάσει και συγγράμματα ιατροδικαστικής για να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις!

Ο ιατροδικαστής είχε οριστεί πραγματογνώμονας στην πρώτη υπόθεση μετά την μήνυση η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγος της, ο κύριος Δασκαλάκης ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες σε γιατρούς

Έτσι είναι υπόθεση της Μαλένας όπως γνωρίζετε και όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές  πάρα πολλές φορές δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια όπως έγραψε στην ιατροδικαστική της έκθεση η κυρία Τσάκωνα η οποία περιέργως χθές πανηγύριζε στο Facebook.  Για ποιο λόγο πανηγύριζε δεν μπορώ να καταλάβω η κυρία Τσάκωνα αλλά προφανώς αναφερόταν σε κάποια άλλη υπόθεση γιατί στην δική της ιατροδικαστική έκθεση τα έχει κάνει όλα σαλάτα είπε αρχικά ο κ. Κουσουλός.

Οφείλω να σας πω και εγώ, είπε ο κ. Τσαντίρης,  ότι παρακολούθησα και εγώ την έρευνα σας διότι αναδείξατε σοβαρά στοιχεία μέσα από τα μέσα στα οποία εργάζεστε και στις εφημερίδες στις οποίες διαχειρίζεστε. 

Είσαστε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, πολύ καλός επιστήμων και ιατριδικαστής και θέλω να το πω αυτό γιατί τώρα πλέον μπορούμε να το πούμε ότι είστε ένας άνθρωπος ο οποίος και εσείς που βοηθήσετε στο να λυθεί αυτό το μυστήριο γιατί είχατε υποψιαστεί κάτι εδώ και ένα περίπου χρόνο, συμπλήρωσε ο κ. Κουσουλός. 

Η δικιά μου συμβουλή ήτανε τον Απρίλιο του 21 ήρθε σε γνώση μου ο θάνατος της Μαλένας όπου είχα και το υλικό προκειμένου να εκφέρω την άποψή μου όπως μου είχε ζητηθεί.  Αλλά την περίοδο εκείνη έλαβα ένα ιστορικό από την οικογένειά του, περιήλθαν σε γνώση μου κάποια στοιχείς, περιήλθε ο θάνατος της Ίριδας ο οποίος ήταν ακόμα υπό διερεύνηση,  περιήλθε η ανακοπή, η νοσηλεία και η επελθούσα ανακοπή κατά τη νοσηλεία αυτή της Τζωρτζίνας και είχα συνομιλήσει και με γιατρούς μετά από άδεια που είχα από την οικογένεια και διευρυνόντουσαν παθολογικά αίτια.  Οπότε αποκλείοντας μία νοσολογική οντότητα μία ανεπάρκεια που δεν προέκυπτε από τον φάκελο της νοσηλείας είπε ο κ. Τσαντίρης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι, σήμερα έχουμε το ευτύχημα ότι διαπιστώθηκε θετικό εύρημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε νοσοδιαγνωστική ή δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφοροδιαγνωστική. Έχουμε ένα θετικό εύρημα που μας οδηγεί σε εγκληματική πράξη.  Έχουμε δηλητηρίαση από ουσία που είναι φαρμακευτική αλλά είναι μια εγκληματική πράξη, που θα μείνει χαραγμένη, με όσα περιστατικά έχουν περιέλθει στην γνώση μας, στην μνήμη μας για μακρά περίοδο και ασφαλώς θα αποκτήσει και διεθνείς διαστάσεις. Θεωρώ, η άποψη μου είναι ότι αυτό το περιστατικό θα ενταχθεί στα μελλοντικά ιατροδικαστικά συγγράμματα που θα συγγραφούν για τους νέους γιατρούς. για την νέα εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουμε.

Ακούστε εδώ όλη την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα     .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Σωματοφύλακας μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει στον Π. Κουσουλό τι ζήτησε η Ρούλα και συγγενείς της

Πάτρα: Τα τατουάζ που είχε στο κορμί της η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά της

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει για πρώτη φορά: “Κάποιος με πήρε και μου είπε ασχολήσου γιατί κάτι πάει στραβά”

Πάτρα: Πως πήγε να γλιτώσει τη σύλληψη η Πισπιρίγκου μέσω ψυχιατρείου (αποκλειστικό)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας