13:17 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για τον αγώνα Κόρινθος - Παναργειακός

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για τον αγώνα Κόρινθος - Παναργειακός

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του Αλέξη Κούγια για το παιχνίδι Κόρινθος – Παναργειακός.

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια άσκησε ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης για τον αγώνα του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Παναργειακό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα για τον Κούγια ασκήθηκε δίωξη γιατί παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρ και τα αποδυτήρια (που του είχε επιβληθεί). Φυσικά πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και στην ομάδα της Κορίνθου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) του Αλεξίου Κούγια και, β) του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος».

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 16-3-2024 στην Κόρινθο όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας:

1) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος», παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί (υπ’ αριθμ. 12/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ). Το δε σωματείο είναι αντικειμενικά υπεύθυνο για τη μη τήρηση της ως άνω απαγόρευσης.

2) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος» που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, προ της ενάρξεως του αγώνα προέβη σε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας «Παναργειακός».

Οι ως άνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 11§§7,8, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποσωληνώθηκε μετά από 45 ημέρες ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Προολυμπιακό: Εξαντλήθηκαν σε 24 ωρες τα πρώτα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον τελικό

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας