8:56 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Πετάξανε την εθνική ομάδα από το ΟΑΚΑ

Πετάξανε την εθνική ομάδα από το ΟΑΚΑ

Πριν από λίγες ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ κατόρθωσε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Με απόφαση του, που έγινε άμεσα εκτελεστή από αρμόδιους υπαλλήλους, απαγορεύτηκε στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, που ετοιμάζεται για το παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού, να προπονηθεί στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Ο λόγος της απόφασης είναι γιατί η Ομοσπονδία Ποδηλασίας χρωστάει χρήματα στο ΟΑΚΑ για τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί.

Απλά γεννώνται ορισμένα ερωτήματα για τον πρώην Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο και για όσα διορισμένα στελέχη, από κομματικούς και μόνο σχηματισμούς έχουν επιλεγεί για να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο, για το πώς παίρνουν τις πραγματικά πολύ γενναίες και αντρίκιες αποφάσεις για να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο ελληνικό Δημόσιο ή σε όποιον άλλον οργανισμό, κρατικό ή μη, υπηρετούν. Πόσες ΠΑΕ, πόσες ΚΑΕ και πόσα Σωματεία χρωστούν στο ΟΑΚΑ; Χρωστάει η ΠΑΕ Παναθηναικος, η ΚΑΕ Παναθηναικος και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ναι ή όχι; Πόσες άλλες Ομοσπονδίες χρωστούν στο ΟΑΚΑ; Χρωστάει η ομοσπονδία του μπάσκετ ή όχι;

Πέτρο Γαλακτόπουλε που γαλουχήθηκες στην πάλη σου αρέσει να τα βάζεις με τα μυρμήγκια; Έχετε τα κότσια να τα βάλετε με όλους; Ναι ή όχι; Αν εφαρμόσετε την ίδια πολιτική με όλους, να σας παρασημοφορήσει το ελληνικό Δημόσιο για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε, γιατί υποθέτω γι’ αυτό το κάνετε και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Ή μήπως κάνω λάθος κύριε Αντιπρόεδρε του Διοικητικού Συμβουλίου; Αν όμως έχετε επιλέξει εξιλαστήρια θύματα, κύριε Ανδριαννέ και κύριε Παναγιωτόπουλε, να χαίρεστε του διορισμένους συμβούλους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου. Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, το θέμα θα έχει συνέχεια, θα σας ενημερώνω σε καθημερινή βάση για τα ανδραγαθήματα ενός ΔΣ που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που διοικούν δημόσιους οργανισμούς και μη.

Χ. Αλευρόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας