6:44 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Πέτρος Κουσουλός: «Το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πίστεψέ με»

Πέτρος Κουσουλός: «Το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πίστεψέ με»

Πέτρος Κουσουλός: “Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα” δηλώνει ο Πέτρος Κουσουλός.

Συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]» παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έπαιξε… μπάσκετ και μίλησε στη Λιλή Πυράκη για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τη συνεργασία του στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μία φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μία απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές» εξομολογείται ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές επαφές με την πρώην σύζυγό του και πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται και στη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει».

.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας