12:14 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας

Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας

Εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας eReportaz σχετικά με τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής και τη δυσώδη κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί.

Περιφέρειας

Παρά το γεγονός ότι άπαντες οι εμπλεκόμενοι έσπευσαν μέσω εξωδίκων να μας ζητήσουν τα… ρέστα για το ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα, είναι προφανές ότι γνωρίζουν και οι ίδιοι πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη.

Οφείλω λοιπόν να πω ότι με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα κλήση από τις Αρχές προκειμένου να καταθέσω σχετικά με την έρευνα των συναδέλφων και να προσκομίσω τα στοιχεία του ρεπορτάζ. Θεωρώ ότι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να συνεισφέρω -με τις μικρές μου δυνατότητες- στην προσπάθεια των Αρχών προκειμένου να σπάσει ο ομφάλιος λώρος της διαφθοράς, η οποία ζει και βασιλεύει επί δεκαετίες στη συγκεκριμένη Διεύθυνση ταλαιπωρώντας -αφάνταστα- επαγγελματίες και πολίτες.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε το τι ακριβώς συμβαίνει με τα ΚΤΕΟ, με τα πάρκινγκ, τα διπλώματα κ.λπ., και ποιοι είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να στέλνουν ακόμη και εξώδικα σε ελεγκτές του Δημοσίου οι οποίοι τόλμησαν να τους ερευνήσουν!

Θεωρώ δε σίγουρο ότι και ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον και από κοντά τις εξελίξεις!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ΜΚΟ, μια «εξαφανισμένη» εταιρεία, οι Κινέζοι επενδυτές και ο θείος

Ο (εξ απορρήτων) δικηγόρος του Πατούλη και ο Μίχος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας