Πήρε εξιτήριο ο γιος του Νίκου Πατέρα μετά το τροχαίο στις 12 Ιουνίου

Πήρε εξιτήριο ο γιος του Νίκου Πατέρα μετά το τροχαίο στις 12 Ιουνίου

Ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα είχε σοβαρό τροχαίο στις 12 Ιουνίου. Η κατάστασή του ήταν σοβαρή με την οικογένεια του νεαρού να ζει με αγωνία και να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Η κατάσταση του όμως βελτιώθηκε, πήρε εξιτήριο και κατάφερε να βρεθεί στο σπίτι του, ακόμη και σε καροτσάκι, αφού δεν είχε απαλλαγεί πλήρως από τους πόνους. Όλα, όμως, κύλησαν ομαλά στη συνέχεια και ο γιος του Πατέρα στέκεται ξανά στα πόδια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Spirto» βρέθηκε και στον όμιλο επιχειρήσεων του πατέρα του, μαζί με τον παλαιό πρωταθλητή πυγμαχίας και νυν προπονητή και αντιδήμαρχο Μαρκόπουλου, Γιάννη Αϊδινιώτη που ήταν φύλακας-άγγελος του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Ο γιος του εφοπλιστή είχε εμπλακεί σε τροχαίο στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου «Ποσειδώνιο».

Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Διαμαντής Πατέρας, ένα Mini Cooper, βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο. Συνοδηγός του 19χρονου ήταν ο συνομήλικος φίλος του, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Έβερτ, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και πήρε σχεδόν αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Σχόλια