22:54 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πρόταξε τους παιδοβιαστές ο Κάτσης για τον Μιθριδάτη

Πρόταξε τους παιδοβιαστές ο Κάτσης για τον Μιθριδάτη

«Ξεπλένουν σεξισμό οι φίλοι παιδοβιαστών», έγραψε ο βουλευτής Θεσπρωτίας και άνοιξε τον ασκό…

Ποιος θέλει να γίνει persona; Είναι, πλέον, ξεκάθαρο το ερώτημα, διότι υπάρχει τέτοια προθυμία, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, που σου δημιουργεί ωραία αίσθηση η εικόνα με τα σηκωμένα χέρια των υποψηφίων να φιλοξενηθούν στη σελίδα.

Ζήλεψε ακόμα και η Πόπη Τσαπανίδου, αν και έχει περάσει τη ζωή της σε εφημερίδες και κανάλια. Με την απάντησή της στη Σία Κοσιώνη, όμως, εύλογα θα απολάμβανε τη φιλοξενία της «ΜΠΑΜ» η εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η έμπειρη δημοσιογράφος υποστήριξε ότι αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και βγει δεύτερο κόμμα, η ήττα θα οφείλεται στην προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ στον ελληνικό λαό.

Μόνο ως προαναγγελία ήττας μπορούν να ερμηνευθούν τα λόγια της Πόπης, της Ποπάρας. Γιατί; Μα διότι εδώ και μία τετραετία από την Κουμουνδούρου ακούμε διαρκώς την ίδια άποψη: «Η κυβέρνηση ελέγχει τα ΜΜΕ και γι’ αυτό δεν φτάνουν οι θέσεις μας στον λαό». Έτσι δεν είναι; Αυτό δεν αναφέρεται στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ; Άρα, αφού επί τέσσερα χρόνια συνεχίζεται η κυβερνητική προπαγάνδα, δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής των δεδομένων την ώρα της κάλπης. Η Τσαπανίδου, λοιπόν, απλώς βάζει στον δημόσιο διάλογο το άλλοθι που θα χρησιμοποιήσει η ηγεσία του κόμματος σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Εκτός κι αν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τους Έλληνες πολίτες κάτι σαν πρόβατα, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Άβουλα όντα, που εγκλωβίζονται και πηγαίνουν επί της ουσίας μόνα τους στο σφαγείο.

Ανταγωνισμός

Όποια εκδοχή και αν πάρουμε, η Πόπη καταφέρνει να μπει σε έναν άτυπο ανταγωνισμό με την Τσαπανίδου. Κοντράρεται με τον εαυτό της για τη χειρότερη ερμηνεία μιας φράσης. Αλλά εμείς θα την προσπεράσουμε. Κυρίως από σεβασμό στη δημοσιογραφική καριέρα της. Αλλά και επειδή της έχουμε μια συμπάθεια. Γι’ αυτό θα πάμε στον Μάριο Κάτση. Είναι κι αυτός υποψήφιος και, μάλιστα, με παράπονα επειδή έως τώρα τον αφήναμε έξω από τον ανταγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στη σελίδα.

«Η λύσσα της #ΝΔ_ΤΕΛΟΣ με την υποψηφιότητα #Μιθριδάτη έχει βάθος:

1. Στο “να μη τα χρωστάω” που ξεφτίλισε το καθεστώς επιστράτευσε όλες τις γραφίδες για αποδόμηση.
2. Ξέρουν ότι η συμμετοχή της νεολαίας στην κάλπη θα είναι το τέλος τους.
3. Ξεπλένουν σεξισμό οι φίλοι παιδοβιαστών», έγραψε ο βουλευτής Θεσπρωτίας. Φυσικά ξεσηκώθηκε το σύμπαν εναντίον του. Έστω κι αν η αναφορά στους «φίλους παιδοβιαστών» ίσως και να μην αποτυπώνει μόνο τη δική του γνώμη, καθώς υπήρξαν αρκετές βολές περί κυβερνητικής βούλησης να θαφτεί η υπόθεση του Κολωνού, όταν αποκαλύφθηκαν οι επιθέσεις στη 12χρονη που έπεσε θύμα του Μίχου και άλλων παιδοβιαστών. Οπότε ίσως ο Κάτσης να ακολούθησε μια γενική κομματική γραμμή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Νέα Δημοκρατία σε αυτόν επιτέθηκε. Κι ας έκαναν λάθος το μικρό του όνομα.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με φίλους παιδοβιαστών, υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου», ανέφεραν από την Πειραιώς.
«Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη άξιος εκφραστής της κεντρικής γραμμής», κατέληξε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Μάριος; Χρησιμοποίησε τους παιδοβιαστές ως ασπίδα για τον Μιθριδάτη. Αν, όμως, ο γνωστός ράπερ χρειάζεται τέτοια προστασία, προφανώς είναι πολύ ευάλωτος. Ανοικτός σε επιθέσεις. Έχει, δηλαδή, δώσει δικαιώματα. Κι αυτό ο Κάτσης δεν το υπολόγισε. Ο Μιθριδάτης, πάντως, μια χαρά την έκανε τη δουλειά του. Με τους… Κάτσηδες εξασφάλισε διαφήμιση μέχρι και τα δισέγγονά του.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας