7:49 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Πρωτοχρονιά: Πήγαν για ...άθληση στις 5 το πρωί με πούρο στα χέρια

Πρωτοχρονιά: Πήγαν για ...άθληση στις 5 το πρωί με πούρο στα χέρια

Άλλοι πήγαν στο Ντουμπάι για να εορτάσουν την Πρωτοχρονιά χωρίς περιορισμούς λόγω κορωνοϊού. Όμως κάποιοι νεαροί ήταν πιο …εφευρετικοί για να διασκεδάσουν το βράδι της Πρωτοχρονιάς όπως ήθελαν και χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα για να ταξιδέψουν μέχρι το Ντουμπάι! Τους κόστισε μόνο 300€, όσο είναι δηλαδή το πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού!

Νεαροί περίμεναν να πάει 5:00, έστειλαν sms με το 6 και ξεκίνησαν για την επιστροφή στο σπίτι, ανάβοντας και πούρο. Όπως είχε ανακοινωθεί, τα μπλόκα της αστυνομίας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς ήταν σχεδόν σε όλα τα κομβικά σημεία της Ελλάδας.

Σε ένα από αυτά, οι αστυνομικοί έλεγξαν παρέα νεαρών, οι οποίοι είχαν μεταβεί σε σπίτι φιλικών τους προσώπων για την Πρωτοχρονιά. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν περίμεναν να πάει 5:00 και να λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι. Μόλις λοιπόν έγινε αυτό, έστειλαν SMS στο 6, πήραν τα πράγματά τους και αναχώρησαν, κάνοντας και ένα πούρο στο δρόμο.

Στο δρόμο, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας, η οποία αφού έλεγξε οτι είχαν στείλει το προβλεπόμενο μήνυμα τους άφησε να συνεχίσουν.

Άλλωστε όπως είπαν και οι ίδιοι λίγο αργότερα στην κάμερα «είναι μέρος της άθλησης».

Όπως εξήγησαν ήταν σε σπίτι και έπαιζαν χαρτιά, έχοντας νωρίτερα κάνει όλοι τους τεστ για τον κορωνοϊό, στο οποίο βγήκαν αρνητικοί.

  • Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον φονικό ιό
  • Διαβάστε εδώ όλα τα ιατρικά νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10χρονο αγοράκι έπεσε από ταράτσα γείτονα στη Σκιάθο

Λινού: Πρέπει να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία κι όχι με ενιαία τακτική

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας