23:39 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Quiz: Πόσο τιμάει κάποιον να βραβεύεται;

Quiz: Πόσο τιμάει κάποιον να βραβεύεται;

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς η μεταγραφή του Σίμου Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η συγκεκριμένη συνεργασία κυοφορούνταν εδώ και μήνες, ύστερα από πρωτοβουλία του ίδιου του πρώην βουλευτή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, ο τέως υφυπουργός της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ο οποίος αρθρογραφούσε το τελευταίο διάστημα υπέρ της ανάγκης δημιουργίας προοδευτικού μετώπου, δέχτηκε τα πυρά από πρώην συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και ορισμένα «μουρμουρητά» από την αριστερή τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ  Γιώργος Δρυς, βυθίζοντας στο πένθος την ιδιαίτερη πατρίδα του Κέρκυρα και τους συναγωνιστές του. Ο Γιώργος Δρυς διετέλεσε γενικός γραμματέας, υφυπουργός Οικονομίας, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και για χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Από εμάς, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Φαίνεται να απομακρύνεται και η τελευταία πιθανότητα πραγματοποίησης του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ εντός  Οκτωβρίου-Νοεμβρίου. Το συνέδριο οδεύει προς την άνοιξη του 2022, πράγμα που έχει δυσαρεστήσει αρκετούς από την εσωτερική αντιπολίτευση της Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά μέλη της λεγόμενης «Ομπρέλας» είναι ενοχλημένα καθώς στο συνέδριο αυτό αναμένεται να γίνει απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος του… 2019. Από τη μία η υγειονομική κατάσταση δικαιολογημένα οδήγησε σε δύο αναβολές, αλλά αυτό φαίνεται να γίνεται αφορμή για να κερδηθεί πολιτικός χρόνος, ενοχλώντας ορισμένους. Παρ΄ όλα αυτά, οφείλουμε να πούμε ότι κανένα προβεβλημένο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει μιλήσει ανοιχτά στα Μέσα για το ζήτημα αυτό.  

Quiz: Πόσο τιμάει κάποιον να βραβεύεται σε εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα τoυ Οργανισμού στον οποίο προΐσταται; 

ο… ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας