5:42 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίνε» οι καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίνε» οι καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου

Με τις καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου, συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

«Άλλα μας έλεγε και άλλα βλέπαμε» λένε οι γιατροί του Καραμανδάνειου, με τις καταθέσεις των οποίων συνεχίζεται σήμερα (28/2) η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο θα ακούσει τους γιατρούς που εξέτασαν την Τζωρτζίνα τόσο στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας όσο και εκείνους της ΜΕΘ Παίδων, στην οποία νοσηλεύτηκε το 9χρονο παιδί.

Την περασμένη Παρασκευή στο βήμα του δικαστηρίου βρέθηκε η παιδίατρος που υποδέχθηκε την Τζωρτζίνα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας στις 8 Απριλίου του 2021, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου την πήγε εκεί αναφέροντας περιστατικό σπασμών.

H παιδίατρος Μένια Γράψα είπε πως εξέτασε την Τζωρτζίνα και καθώς εμφάνιζε μία καλή εικόνα, δεν πείσθηκε ότι εκδηλώθηκαν σπασμοί όπως της είπε η μητέρα και έτσι έκρινε ότι πρέπει να γίνουν εξετάσεις.


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας