5:37 Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι νοσηλεύονται ο Μ. Μαυρομάτης και η σύζυγός του μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι νοσηλεύονται ο Μ. Μαυρομάτης και η σύζυγός του μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύονται ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του, καθώς έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που προκλήθηκε χθες Κυριακή στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της 1ης ΥΠε Αττικής, ο κ. Μαυρομάτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής καθώς υπέστη εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους σε τμήματα των κάτω άκρων, του κορμού, του αριστερού άνω άκρου και τριχωτού της κεφαλής.

Διασωληνωμένη και σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής νοσηλεύεται στην ίδια κλινική και η σύζυγος του πρώην ευρωβουλευτή καθώς από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους στο πρόσωπο, στα άνω και κάτω άκρα και στον κορμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα μεταφυτεύτηκαν σε γραφικά σημεία στη Μύκονο

Σε πλειστηριασμό ιστορικά κτίρια και δύο βίλες στη Μύκονο

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας