11:05 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Σοκ στην Πάτρα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 20χρονης φοιτήτριας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Σοκ στην Πάτρα: Ακρωτηρίασαν τα πόδια της 20χρονης φοιτήτριας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 20χρονης φοιτήτριας από την Πάτρα η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα πριν από λίγες εβδομάδες και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η φοιτήτρια πάσχει από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα και κρίθηκε απαραίτητη η διακομηδή της στο νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών. Εκεί οι θεράποντες αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό των δυο ποδιών της καθώς εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές λόγω της νόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η φοιτήτρια μεταφέρθηκε πριν από περίπου 20 ημέρες από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας, τα οποία δημιούργησαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ πήραν την απόφαση για ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της, από το μέρος του γονάτου και κάτω, για να μην επεκταθεί η επιπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών, όπου φοιτά.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας