8:00 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Σοκ στην υπόθεση του Μπεν: Βρέθηκε αίμα στο αυτοκινητάκι και το σανδάλι του!

Σοκ στην υπόθεση του Μπεν: Βρέθηκε αίμα στο αυτοκινητάκι και το σανδάλι του!

Ίχνη αίματος φέρονται να βρέθηκαν στο αυτοκινητάκι και το σανδάλι που πιστεύεται ότι ανήκουν στον Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 26 χρόνια στην Κω.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ανακοίνωσε ότι η εγκληματολογική έρευνα που διεξάγεται στο Άμπερνεν προσπαθεί να πάρει δείγματα DNA από τα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το BBC, o επιθεωρητής Jon Cousins τόνισε ότι τα ευρήματα «ενισχύουν» τη θεωρία ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στην περιοχή, όπου εξαφανίστηκε.

Η επικεφαλής της ιατροδικαστικής ομάδας, καθηγήτρια Λόρα Ντόσον, ανέφερε από την πλευρά της ότι οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ένα «χημικό δακτυλικό αποτύπωμα» από ουσίες που έχουν απομείνει κατά τη διαδικασία της αποσύνθεσης. Είναι μία ισχυρή ένδειξη ότι αυτό το χημικό προφίλ που βρέθηκε πάνω στα αντικείμενα είναι αποτέλεσμα της αποσύνθεσης του αίματος».

«Είναι αξιοσημείωτο για την ταυτοποίηση ότι υπήρξε ένας άνθρωπος που έχει αιμορραγήσει και έχει έρθει σε επαφή με αυτά τα αντιείμενα. Οι βιολόγοι τώρα έχουν στα χέρια τους αυτά τα αντικείμενα και θα ερευνήσουν την ταυτότητα του προσώπου που άφησε ίχνη αίματος πάνω τους», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει, από την πλευρά της, η Daily Mail, η μητέρα του «μικρού Μπεν», Κάρι Νίνταμ θεωρεί ότι η ανακάλυψη αυτή είναι μία ένδειξη για το τι συνέβη την ημέρα που εξαφανίστηκε το παιδί της.  Η κ.Νίνταμ εκφράζει φόβους ότι ο 21 μηνών τότε Μπεν σκοτώθηκε και εξαφάνισαν το άψυχο σώμα του προτού η βρετανική αστυνομία ξεκινήσει τις έρευνες στην περιοχή πέρυσι.

Παράλληλα, παρακαλεί όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία για το τι συνέβη στο παιδί της, να τη φέρει στο φως. «Αυτό επιβεβαιώνει ό,τι υποπτεύεται η αστυνομία. Πιστεύουμε ό,τι πιστεύουν», δήλωσε στην Daily Mirror.

Ενώ συμπλήρωσε: «Μοιάζει σαν μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας, επειδή δεν έχει βρεθεί το πτώμα του Μπεν. Αυτό αποδεικνύει σε μένα χωρίς αμφιβολία ότι τον μετακίνησαν και τον έθαψαν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα είναι μία μεγάλη συγκάλυψη»

Το σανδάλι του μικρού Μπεν βρέθηκε το 2012 στην περιοχή όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας εργαζόταν με τον εκσκαφέα, ενώ το αυτοκινητάκι είχε βρεθεί σε άλλο σημείο της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας