Σπαρακτικός ο επικήδιος του Πορτοκάλογλου: “Αντί να τραγουδάμε μαζί, σου γράφω αποχαιρετιστήριο λόγο”

Σπαρακτικός ο επικήδιος του Πορτοκάλογλου: “Αντί να τραγουδάμε μαζί, σου γράφω αποχαιρετιστήριο λόγο”

Λύγισε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον επικήδειο χαιρετισμό του για τον καλό φίλο και φετινό συνοδοιπόρο του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα λόγια του ανάμικτα με το λυγμό στη φωνή του, συγκίνησαν όλους όσους βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο Ζωγράφου για το ύστατο χαίρε στον αγαπημένο τραγουδοποιό.


«Χτες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο. Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια. Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία. Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρέντης, ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη, την κόρη του Μαρία Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας. Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο ταλέντο! Το τρομερό τιμής ένεκεν σκίτσο της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σχόλια