14:04 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι ομάδες που θ' ανέβουν στη Super League

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι ομάδες που θ' ανέβουν στη Super League
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με τις αποφάσεις της ΕΠΟ για το πόσες ομάδες θα πέσουν απ την Σούπερ Λιγκ και πόσες θα ανέβουν από τη Football League. Ένα θέμα για το οποίο μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κανείς τη στιγμή που έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά των πρωταθλημάτων και κανείς δε γνωρίζει πόσες ομάδες πέφτουν και πόσες ομάδες ανεβαίνουν. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία ή για την ακρίβεια μιλάμε για παγκόσμια ξεφτίλα στην οποία έχουν εμπλακεί οι πάντες και τα πάντα στον χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρου.
Είναι δυνατόν να ξεκινούν πρωταθλήματα χωρίς να γνωρίζουν οι παράγοντες των ομάδων το στοιχειώδες; Δηλαδή κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει ο ανταγωνισμός; Ουδείς είναι άμοιρος ευθυνών γιατί όποιος κι αν διαμαρτυρηθεί μετά τις αποφάσεις ( γιατί σίγουρα θα υπάρχουν διαμαρτυρίες και ίσως δημιουργηθεί το απόλυτο μπάχαλο ),  δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά γιατί απλά είναι συνυπεύθυνος με την ανοχή που έδειξε, γιατί συναίνεσε είτε συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είτε στην Football League στο όλο μπάχαλο. Επομένως καλά να πάθουν οι πάντες. Θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι το θέμα μέσα σε δύο εβδομάδες το αργότερο θα τελειώσει. Και πιο συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του Προέδρου της ΕΠΟ, κ. Σαρρή, από τη Βραζιλία όπου θα μεταβεί για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί λένε ότι θα τελειώσει χωρίς να χρειαστεί η παραπομπή του θέματος στο Διοικητικό Δικαστήριο από πλευράς ΕΠΟ. Οι εκτιμήσεις που κάνουν καλά πληροφορημένες πηγές είναι ότι θα τα βρουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ και της Football League. Κι εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να τα βρουν είναι ο οικονομικός. Δηλαδή οι μεγάλοι θα δώσουν κάτι στους μικρούς, θα χρυσώσουν το χάπι και δεν αποκλείεται η τρίτη ομάδα που θα είναι υποψήφια για να πέσει από τη Σουπερ Λιγκ να δώσει μπαράζ με την τρίτη ομάδα που θα είναι υποψήφια για να ανέβει από τη Football League και σε εκείνο ακριβώς το κομβικό σημείο να γίνει το οικονομικό αλισβερίσι. Καλά ξεμπερδέματα κύριοι, αλλά θα τονίσω για μια ακόμα φορά, είστε όλοι συνυπεύθυνοι.
Χ. Αλευρόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας