7:47 Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Στο φως η «αόρατη» μαφία των αδίστακτων μαστροπών- Οι «συνεργασίες» με ξενοδοχεία, τα deals για τα ραντεβού, οι πορνοστάρ & οι εκβιασμοί

Στο φως η «αόρατη» μαφία των αδίστακτων μαστροπών- Οι «συνεργασίες» με ξενοδοχεία, τα deals για τα ραντεβού, οι πορνοστάρ & οι εκβιασμοί

Κατά καιρούς η ΕΛ.ΑΣ, έχει εξαρθρώσει κυκλώματα μαστροπείας στα οποία εμπλέκονται από ανήλικα παιδιά μέχρι φοιτήτριες ή αλλοδαπές. Οι κατά καιρούς συλληφθέντες συγκροτούν  σύγχρονης μορφής, δομημένη εγκληματική οργάνωση υπό τη μορφή “τομέων-πυρήνων”, επενδύοντας τα παράνομα έσοδα σε νόμιμες επιχειρήσεις» προκειμένου ανενόχλητοι να κάνουν εμπόριο σαρκός η οποία είναι ιδιαιτέρως επικερδής.

Είθισται τα μέλη αυτών των κυκλωμάτων  να εντοπίζουν αλλοδαπές γυναίκες, από την ανατολική Ευρώπη (σ.σ. βασική χώρα «στρατολόγησης» η Μολδαβία) που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση και στη συνέχεια αφού τις μεταφέρουν στην Ελλάδα και τις εγκαθιστούν σε διάφορες οικίες της περιοχής των Αθηνών, τις εξαναγκάζουν να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με «πελάτες».

Ως μαστροπεία ορίζεται η προαγωγή ή εξώθηση στην πορνεία, ανηλίκων ή η υπόθαλψη ή διευκόλυνση της πορνείας ανηλίκων, με σκοπό την εξυπηρέτηση της ακολασίας άλλων ως επίσης και η κατ’ επάγγελμα ή από κερδοσκοπία προαγωγή στην πορνεία γυναικών. Η Ελληνική Πολιτεία, μετά από αδράνεια αρκετών ετών, το τελευταίο χρονικό διάστημα καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για την καταπολέμηση του φαινομένου. Ωστόσο,  δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τα κυκλώματα φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και εν μέσω lockdown η δράση τους είναι ακόμη πιο έντονη και οργανωμένη προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις πελατών που αναζητούν προς εκτόνωσή τους πληρωμένο σεξ.

Εν μέσω του lockdown Μαρτίου ξεκίνησε η δράση του ροζ κυκλώματος 

Τα οργανωμένα κυκλώματα μαστροπείας εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του πρώτου lockdown του Μαρτίου για να στήσουν παράνομες αλλά άκρως επικερδείς επιχειρήσεις, με «δολώματα» καλλονές-φωτιά από την ανατολική Ευρώπη, οι οποίες προσφέρουν πληρωμένο σεξ σε πριβέ χώρους ή στο μισοσκόταδο των ιδιαίτερων δωματίων κάποιου ξενοδοχείου! Τα μέλη αυτών των κυκλωμάτων, τα οποία έχουν στις «πλάτες» τους τον μισό ποινικό κώδικα, δεν έχουν σταματήσει εδώ και έναν χρόνο τις παράνομες μπίζνες τους, συνδυάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις την παροχή ερωτικών υπηρεσιών με το εμπόριο ναρκωτικών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα άδυτα των κυκλωμάτων trafficking, που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν μπροστά στο κέρδος, και ξεσκεπάζει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από σάιτ για πληρωμένο σεξ αλλά κανείς δεν τα αγγίζει!

«Επιχειρηματίες» εκ Μολδαβίας

Κάποιοι μαφιόζοι έχουν στραφεί στις υπηρεσίες «μασάζ» ο Γ.Β. και ο Ν.Γ., ο οποίος είναι γνωστός μπράβος των νοτίων προαστίων, όπως ο «Τάκης ο Αλβανός», που συνελήφθη πρόσφατα για τη δολοφονία ενός ομοεθνούς του, τον Οκτώβριο του 2017, στο μπαρ Joy στη Γλυφάδα. Οι δύο άνδρες, μαζί με την L. από τη Μολδαβία, βάζουν αγγελίες στις οποίες ζητούν κοπέλες που γνωρίζουν να κάνουν θεραπευτικό μασάζ. Ομως όταν τα ανυποψίαστα κορίτσια φτάσουν στο… μασατζίδικό τους, τις πείθουν ότι γι’ αυτές θα ήταν πολύ καλύτερα και πιο… επικερδές να προσφέρουν και ερωτικές υπηρεσίες μαζί με το μασάζ. Εδώ και έναν χρόνο η «επιχείρηση» δουλεύει ασταμάτητα προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τεράστια ποσά μαύρου χρήματος, παρόλο που οι εργαζόμενες σε αυτήν έχουν συλληφθεί επανειλημμένα.

Ο «Κώστας» & τα mini bus

Ένα από αυτά τα σκοτεινά πρόσωπα είναι ένας Βούλγαρος με το ψευδώνυμο «Κώστας», ο οποίος έχει στήσει μια ιστοσελίδα με συνοδούς πολυτελείας και προωθεί γυναίκες στην πορνεία. Με τη βοήθεια μιας Ρωσίδας ονόματι «Eva», η οποία κατοικεί στην Αθήνα, ο συγκεκριμένος άνδρας, που ζει μόνιμα στη Βουλγαρία, παγιδεύει μέσω διάφορων ηλεκτρονικών εφαρμογών ανυποψίαστες κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία με την υπόσχεση ότι θα τους βρει δουλειά, ενώ στην πραγματικότητα θησαυρίζει στέλνοντάς τες στα κρεβάτια γνωστού ξενοδοχείου. Μάλιστα, φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και έχει κλείσει μόνιμα γύρω στα 20 δωμάτια, για να μένουν εκεί και να δουλεύουν τα κορίτσια του ροζ κυκλώματος, τα οποία φτάνουν στη χώρα μας ακόμα και με mini bus για την αποφυγή των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19! Μόλις οι νεαρές κοπέλες πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, τις παραλαμβάνει η «Eva», η οποία, αφού τους εξηγήσει τις απαιτήσεις της δουλειάς, κανονίζει μέσω διάφορων εφαρμογών μηνυμάτων τα ραντεβού τους με τους πελάτες, τα οποία κλείνονται είτε στα δωμάτια του ξενοδοχείου είτε σε χώρο του πελάτη, αντί 140 ευρώ την ώρα. Στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλοι δύο Ρώσοι που μεταφέρουν τα κορίτσια στο ραντεβού τους και παραλαμβάνουν τα χρήματα, από τα οποία δίνουν στις κοπέλες μόνο 50 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα παραδίδουν στην «Eva» και εκείνη στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα οδικώς μεγάλα χρηματικά ποσά στον «Κώστα» στη Βουλγαρία!

Προαγωγός με… παρελθόν

Μια παρόμοια ιστοσελίδα έχει φτιάξει και ο Α.Ω., με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές! Με την υπόσχεση της προβολής λόγω του επαγγέλματός του αλλά και με τη βοήθεια κάποιων ατόμων αλβανικής καταγωγής, προσεγγίζει ανυποψίαστες κοπέλες και τις πείθει να δουλέψουν γι’ αυτόν. Τα ραντεβού με τους πελάτες κλείνουν οι δυο τρεις τηλεφωνήτριες που απασχολεί, ενώ τη μεταφορά των κοριτσιών αναλαμβάνουν τέσσερις ή πέντε οδηγοί. Οι «υπηρεσίες» του διαφοροποιούνται από των υπόλοιπων μαστροπών. Και αυτό γιατί δίνει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να παραγγείλει, εκτός από… ερωτική παρτενέρ, και τα ναρκωτικά της αρεσκείας του, τα οποία του παραδίδονται στην πόρτα μαζί με τη κοπέλα, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο! Ο Α.Ω. διαθέτει και ένα μεγάλο διαμέρισμα στην Αττική, όπου συχνά πυκνά διοργανώνει πάρτι οργίων με άφθονο αλκοόλ και τη συμμετοχή πολλών πελατών και γυναικών! Τα κέρδη του συγκεκριμένου «κυρίου» είναι μεγάλα και, φυσικά, μαύρα.

Οι πορνοστάρ & οι εκβιασμοί

Χρησιμοποιώντας σαν βιτρίνα εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, δύο γνωστοί πορνοστάρ έχουν φτιάξει από κοινού με τον Μ.Χ. και τη Μ. ένα καλοστημένο κύκλωμα, το οποίο εξωθεί γυναίκες στην πορνεία. Οι δύο πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών «ψαρεύουν» από το διαδίκτυο κοπέλες που θα καλόβλεπαν μια καριέρα πορνοστάρ και τις πείθουν να υπογράψουν συμβόλαια για αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία παραγωγής. Μάλιστα, φροντίζουν να υπάρχουν σε αυτά μεγάλες οικονομικές ρήτρες, σε περίπτωση που κάποιο από τα κορίτσια παραβεί τους ορούς που θέτουν. Στη συνέχεια, με διάφορα μέσα -και, κυρίως, εκβιασμούς- πείθουν τις εκκολαπτόμενες «σταρλετίτσες» της βιομηχανίας του σεξ να ξεδιπλώσουν και τα υπόλοιπα… προσόντα τους στο ημίφως γνωστών ξενοδοχείων ημιδιαμονής! Η Μ. απαντά συνήθως στους πελάτες που τηλεφωνούν για να κλείσουν ραντεβού με κάποια κοπέλα, ενώ ο Μ.Χ. παραλαμβάνει τα χρήματα από τις ερωτικές συνευρέσεις των κοριτσιών και τα παραδίδει στη Μ. Οι «δουλειές» πάνε τόσο καλά, που τους καλοκαιρινούς μήνες το κύκλωμα επεκτείνει τις… δραστηριότητές του σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως η Μύκονος, ενώ πληροφορίες θέλουν τους δράστες να υπερηφανεύονται δεξιά και αριστερά ότι όλα αυτά τα κάνουν με τις… ευλογίες των αστυνομικών, τους οποίους, όπως υποστηρίζουν, «χρυσώνουν» για τη σιωπή τους!

Ο δικηγόρος Μ.Δ. και οι οδηγοί

Στο μεταξύ, βαθιά στην παρανομία έχουν χωθεί ο Δ.Π., η σύζυγός του Δ. και ο δικηγόρος τους Μ.Δ., οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια «επιχείρηση» προσφοράς πληρωμένου σεξ, αλλά και μια διαφημιστική εταιρία «βιτρίνα», που κόβει εικονικά τιμολόγια με σκοπό το ξέπλυμα των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού των γυναικών. Οι τρεις τους, μαζί με την αδελφή της Δ., η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Nadia, βρίσκουν μέσω διάφορων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και γκρουπ κοπέλες από τη Ρωσία και την Ουκρανία και τις φέρνουν στην Ελλάδα μέσω Πολωνίας, Αμστερνταμ ή Αιγύπτου, για να αποφύγουν τα μέτρα που λαμβάνονται στα αεροδρόμια κατά του κορωνοϊού. Στη συνέχεια μεταφέρουν τις νεαρές γυναίκες στα 20 δωμάτια που έχουν μονίμως νοικιασμένα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, για να παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες σε ξαναμμένους πελάτες! Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η δράση τους, τα τέσσερα μέλη της συμμορίας έχουν συνάψει συνεργασία με οδηγούς ταξί, οι οποίοι δουλεύουν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των ραντεβού. Την ώρα που πολλοί Ελληνες δεν μπορούν να εργαστούν εξαιτίας του Covid-19 και αναγκάζονται να ζουν με επιδόματα και κρατικές ενισχύσεις πείνας, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος διάγουν πολυτελή ζωή. Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα μια χλιδάτη βίλα με πισίνα στα ανατολικά προάστια της Αθήνας, η οποία φρουρείται μόνιμα από δύο φύλακες, ενώ πλούσια είναι και η συλλογή τους από πανάκριβα αυτοκίνητα. Τα μέλη του κυκλώματος συναντιούνται συχνά για να μοιράσουν τις εισπράξεις και να σχεδιάσουν πώς θα «ξεπλύνουν» τα χρήματα μέσω της διαφημιστικής εταιρίας, κόβοντας παραστατικά στο όνομα των γυναικών που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Ο Β.Κ., οι μπράβοι και τα ναρκωτικά

Ο Β.Κ. και η Αλβανίδα σύντροφός του Ε. διαφημίζουν ερωτικά ραντεβού, ενώ την ίδια ώρα λειτουργούν ένα 24ωρο κατάστημα που κάνει διανομή… κοκαΐνης! Σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει όση ποσότητα κοκαΐνης θέλει καθώς και άλλα ναρκωτικά. Όταν έρθει η ώρα του ραντεβού, φτάνει στο διαμέρισμα του πελάτη, μαζί με τα ναρκωτικά, μια κοπέλα συνοδευόμενη από έναν από τους τέσσερις Αλβανούς οδηγούς που χρησιμοποιούν ο Β.Κ. και η σύντροφός του. Το κύκλωμα διαθέτει και δικούς του χώρους, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνευρίσκονται ερωτικά με καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σεξ τα κορίτσια παροτρύνουν τους πελάτες να πάρουν ναρκωτικές ουσίες, ακόμα και αν δεν είναι χρήστες! Ο Β.Κ., ο οποίος κυκλοφορεί με ένα BMW Χ6 με βουλγαρικές πινακίδες και φέρεται ότι στο παρελθόν είχε στενές σχέσεις με γνωστή συμμορία μπράβων, διατηρεί και ένα διαμέρισμα σε περιοχή του Πειραιά, όπου φυλάει ποσότητες διάφορων ναρκωτικών, για να μην ξεμείνει ποτέ από «εμπόρευμα».

 

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αποκαλύψεις – σοκ για γνωστό σκηνοθέτη: Φωνές παιδιών από Βαλκάνια και Πακιστάν ακούγονταν από το διαμέρισμά του

Τσουνάμι #metoo… θάμπωσε τα φώτα της ράμπας

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας