5:06 Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο υποκλοπών: «Έφτασε η ώρα της αλήθειας μετά από μήνες συσκότισης και συγκάλυψης»

ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο υποκλοπών: «Έφτασε η ώρα της αλήθειας μετά από μήνες συσκότισης και συγκάλυψης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα να ορίσει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών, μετά την επιστολή του Χρήστου Ράμμου σχετικά με την πορεία των ερευνών της ΑΔΑΕ για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας από την κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει πλέον κανένα νόημα», σημειώνει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σαφή αναφορά στη ΝΔ η οποία μπλοκάρει την ενημέρωση Ράμμου.

«Η αλήθεια -είτε κάποιοι το επιθυμούν είτε όχι- είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης μέσα από τον παρακρατικό του μηχανισμό», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ που ζητά να ενημερώσει τη Βουλή για τα ευρήματα των ερευνών της, ο Πρόεδρος της Βουλής, οφείλει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να ορίσει συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών.

Οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας από την κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει πλέον κανένα νόημα.

Η αλήθεια -είτε κάποιοι το επιθυμούν είτε όχι- είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιους και γιατί παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης μέσα από τον παρακρατικό του μηχανισμό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας