4:20 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Σύζυγος κοσμηματοπώλη για Ζακ: "Μπήκε μέσα στο μαγαζί για να καθαρίσει πατάτες;"

Σύζυγος κοσμηματοπώλη για Ζακ: "Μπήκε μέσα στο μαγαζί για να καθαρίσει πατάτες;"

Λίγες ώρες μετά το πόρισμα που έδειχνε πως ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από πολλαπλά τραύματα ο κοσμηματοπώλης που εμπλέκεται στην υπόθεση δήλωσε: «Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα».

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε μετά το περιστατικό στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ από την πλευρά του ο κοσμηματοπώλης δήλωσε στο Οpen: «Θα δούμε και τα δικά μας συμπεράσματα. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα».

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω. Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δε μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα το μελετήσουμε το θέμα.

Η άποψη τους αυτή, μπορεί να λέει έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς.

Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Αντέδρασα όπως ήταν φυσιολογικό. Αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς δεν έπρεπε, έγινε…»

Στο ερώτημα αν θα πλέον σκέφτεται ότι θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά απάντησε: «Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό… αυτό που νόμιζα».

Στο κεντρικό δελτίο του OPEN μίλησε και η σύζυγος του κοσμηματοπώλη, δηλώνοντας: «Ο άνθρωπος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσατε κι εσείς, όπως θα αντιδρούσα κι εγώ, ο οποιοσδήποτε μετά από πολλοστή φορά που καταστραφήκαμε οικονομικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι σε μόνιμη σύγχυση. Δεν ξέρει να πει πέντε και τρία πόσο κάνει. Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε και μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό. Όταν βλέπεις τον άντρα σου να κλαίει γιατί χτύπησε ένα παιδί. Αμα μπει μέσα στο σπίτι σου ένας με μαχαίρι τι θα κάνεις; Μπήκε μέσα στο μαγαζί για να καθαρίσει πατάτες;».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας