12:51 Κυριακή 28 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Τέμπη - Γ. Μπαρτζώκης δικηγόρος: Τη στιγμή της σύγκρουσης ο πελάτης μου γέμισε αίματα μόνο που δεν ήταν δικό του! Κατά ποιων θα στραφεί ποινικά

Τέμπη - Γ. Μπαρτζώκης δικηγόρος: Τη στιγμή της σύγκρουσης ο πελάτης μου γέμισε αίματα μόνο που δεν ήταν δικό του! Κατά ποιων θα στραφεί ποινικά

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης που εκπροσωπεί πολυτραυματία επιβάτη του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ Πέμπτη, 2 Μαρτίου, του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού ο δικηγόρος ανέφερε αρχικά ότι ο ο πελάτης του είναι πολυτραυματίας και ότι νοσηλεύεται, ταξίδευε από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη και έκανε το δρομολόγιο συνέχεια μια και είναι δημοτικός υπάλληλος και το πρωί έπιανε δουλειά στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Τι είδα το πρωί, συνέχισε ο κ. Μπαρτζώκης, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση είχε σπασμένα τα πλευρά και προφανώς και τα πνευμόνια έχουν πειραχθεί, το ελέγχουν οι γιατροί και έχει και θραύσματα στα μάτια από το σπάσιμο του τζαμιού που ήταν δίπλα του και μου περιέγραψε την στιγμή της συγκρούσεως.

Αυτό που ένιωσε ήταν ένα τράνταγμα ένα μπαμ και τινάχτηκε προς τα πάνω, έπεσε κάτω και γέμισε αίματα, μόνο που τα αίματα δεν ήταν δικά του, γιατί αυτός χτύπησε στα πλευρά του και στα μάτια. Τα αίματα ήταν από τους γύρω του. Έκλαιγε σαν μικρό παιδί γιατί κάποιοι συνεπιβάτες του σκοτώθηκαν και οι κοπέλες. Αυτός ταξίδευε μόνος του αλλά γνωρίστηκε με τις κοπέλες. Στην συνέχεια δε ανέφερε ότι μετά τη σύγκρουση οι πόρτες δεν άνοιγαν και ένα μπρατσωμένο παιδι, δεν μου είπε ποιος ήταν, και τον οποίον τον ψάχνουμε να τον ευχαριστήσουμε, έσπασε το τζάμι με ένα τρόπο και πήδηξε από το βαγόνι, με τα σπασμένα πλευρά και έσπασαν και τα υπόλοιπα πλευρά. Ήταν τρομακτικές οι στιγμές δεν τους βοήθησε κανένας υπάλληλος του ΟΣΕ. Ο πελάτης μου είναι αυτός που τράβηξε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια και δείχνει την φωτιά στο πρώτο βαγόνι.

Στην συνέχεια ο κ. Μπαρτζώκης ερωτώμενος από το κ. Κουσουλό για το ποια θα είναι είναι η νομική συνέχεια αναφέρθηκε στις ποινικές ευθύνες που υπάρχουν και αναφέρθηκε στο ότι δεν θα στραφούν μόνο κατά του σταθμάρχη αλλά και κατά παντός υπευθύνου περιγράφοντας και τις διατάξεις του ποινικού κώδικα που θα ζητήσει την ποινική δίωξη τους. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι θα στραφούν και κατά του κλειδούχου και κατά των τεσσάρων εταιρειών που επιμερίζονται το επιβατηγό κοινό.

Ακούστε εδώ ότι την συνέντευξη με τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έδωσε ο κ. Μπαρτζώκης στον κ. Κουσουλό:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσουνάμι οι καταγγελίες για το Σταθμάρχη: «Ήρθε με ρουσφέτι και φυτευτός μετά από 15 μέρες πρακτική»

Καταγγελία για την τραγωδία στα Τέμπη: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας