8:17 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Τελικά όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από αυτό το ντέρμπι...

Τελικά όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από αυτό το ντέρμπι...

Ο Ολυμπιακός επειδή ήταν ο μεγάλος νικητής, επειδή άλωσε την έδρα της Λεωφόρου μετά από 30 χρόνια, επειδή ανέβηκε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά εν όψει των αναμετρήσεων με Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, επειδή έφυγε από την Αλεξάνδρας χωρίς να ανοίξει μύτη κι επειδή ο Κώστας Μήτρογλου ανέβασε ακόμα περισσότερο το κασέ του στη διεθνή αγορά με τογκολ που πέτυχε, αφού απέδειξε ότι είναι ο πιο δεινός εκτελεστής αυτή τη στιγμή στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός επειδή, παρά την ήττα, έχει κάθε δικαίωμα να λέει ότι το σκορ τον αδικεί αφού έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, επειδή στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο, που υπερτερεί σε budjet κατά πολλά εκατομμύρια, επειδή έδειξε ότι οι νέοι του ποδοσφαιριστές μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτεροαύριο, επειδή απέδειξε ότι η Λεωφόρος εξακολουθεί να αποτελεί έδρα-φόβητρο, που πολύ δύσκολα μπορεί να αλωθεί.

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, επειδή απέδειξε με τη στάση της ότι κανείς δε μπορεί να κουνηθεί μπροστά στην οργανωμένη πολιτεία κι ότι μπορεί να φέρει σε πέρας με επιτυχία κάθε αποστολή όσο δύσκολη κι αν είναι, αφού πρέπει να παραδεχτουμε ότι το γήπεδο της Αλεξάνδρας δύσκολα αστυνομεύεται.

Τέλος η Διαιτησία επειδή, παρά τα ψιλοπαράπονα από πλευράς πρασίνων, κατόρθωσε να βγάλει ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι όσο πιο αναίμακτα γινόταν. Καλή συνέχεια σε όλους για το καλό του ελληνικού αθλητισμού!!!

 

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ

Χ. Αλευρόπουλος

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας