21:19 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Θάνατος κτηνοτρόφου: Σοκάρουν τα ευρήματα

Θάνατος κτηνοτρόφου: Σοκάρουν τα ευρήματα

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα.
Ο Νικόλαος Κιφνίδης, προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μιλώντας στο «Τούνελ», περιέγραψε τα αίτια θανάτου της άτυχης κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νεκρή στο μαντρί που διατηρούσε σε χωριό της Καβάλας.
«Ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα εσωτερικής αιμορραγίας στον πνεύμονα, που προκλήθηκε από τα κατάγματα που υπέστη στα πλευρά και το στέρνο, κυρίως από χτυπήματα που δέχτηκε. Είχε ρήξη σπλήνας, ενώ διαπιστώθηκε ακόμη κάταγμα δεξιάς κλείδας, διάφορες εκχυμώσεις και κακώσεις στην κάτω γνάθο και στα άκρα. Τα χτυπήματα αυτά έγιναν με δύναμη και με θλων όργανο. Θα μπορούσε να προκλήθηκαν από κάποιον μεγαλόσωμο άνθρωπο, εκπαιδευμένο να χτυπάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Θάνατος κτηνοτρόφου: Μώλωπες προγενέστερους του θανάτου

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως το θύμα είχε μώλωπες προγενέστερους του θανάτου.

«Κάτω από το δεξί μάτι και στο πόδι είχε δύο εκχυμώσεις από χτυπήματα που προκλήθηκαν τις προηγούμενες δύο με τρεις ημέρες από τον θάνατό της. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν μήπως έγινε παράσυρση πεζού, αλλά εκεί ούτε με δέκα χιλιόμετρα δεν μπορείς να πας», πρόσθεσε.

Θάνατος κτηνοτρόφου: Το μυστήριο με το κριάρι
Για το κριάρι που λέγεται πως μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατό της, ο ιατροδικαστής είπε:

«Πήγαμε στο σημείο για να δούμε το κριάρι, γιατί υπάρχουν στην ιατροδικαστική τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είχε κέρατα όμως και αυτό κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά μας, γιατί εάν είχε θα μπορούσαμε πιο εύκολα να πάρουμε δείγμα αίματος, καθώς θα την τρυπούσε σίγουρα. Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας».

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε πλήρη ακαμψία και θεωρείται πως ήταν νεκρή τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την ανεύρεσή της από τον σύζυγο και τον ανιψιό της.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για να διαπιστωθεί εάν τα χτυπήματά της προκλήθηκαν από κριάρι ή από άνθρωπο, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα από τα νύχια και τα ρούχα της.

Το… κριάρι που θεωρήθηκε ύποπτο για τον θάνατο της κτηνοτρόφου έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής να εξεταστεί και από κτηνίατρο, για να διαπιστωθεί η επιθετικότητά του, μάρτυρας της οποίας έγινε και ο ίδιος κατά τη διενέργεια της δεύτερης αυτοψίας στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Σοκ στην Καβάλα: 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή από χτυπήματα

Διαβάστε στην “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023

«Ξου ξου»: Η ελληνική εφαρμογή για κινητά που διώχνει κουνούπια και κατσαρίδες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας