14:12 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Θεσσαλονίκη: Αθώος οδηγός φορτηγού για υπόθεση θανατηφόρας παράσυρσης πεζού με εγκατάλειψη

Θεσσαλονίκη: Αθώος οδηγός φορτηγού για υπόθεση θανατηφόρας παράσυρσης πεζού με εγκατάλειψη

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε οδηγός φορτηγού που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 30χρονου πεζού, τον Νοέμβριο του 2019, στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, κοντά στη Βέροια. Ανακοινώνοντας την ετυμηγορία των δικαστών, η προεδρεύουσα του δικαστηρίου ανέφερε ότι δεν προέκυψε συνυπαιτιότητα του οδηγού και για τον λόγο αυτό τον κήρυξε αθώο.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί από διερχόμενο οδηγό που είδε το θύμα να είναι πεσμένο στην άκρη του δρόμου. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με βαριά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, αλλά μετά από νοσηλεία σχεδόν τριών μηνών υπέκυψε.

«Ακούστηκε ένα ένας θόρυβος, σαν μεταλλικό αντικείμενο από το φορτηγό και προχώρησα για να σταματήσω μετά την έξοδο της Βέροιας. Είδα ότι έχει σπάσει το δεξιό φλας, δεν είδαμε κανένα ίχνος που να υποδηλώνει ανθρώπινο σώμα ή κάποιο ζώο. Αν καταλάβαινα ότι χτύπησα άνθρωπο θα σταματούσα επί τόπου. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Θα μπορούσε να ήταν το δικό μου παιδί σε τέτοια κατάσταση. Είμαι 30 χρόνια επαγγελματίας οδηγός και δεν έχω πάρει ούτε μία κλήση» ανέφερε στην απολογία του ο οδηγός.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας