22:48 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Η ΝΔ απαντά σκωπτικά στον Κασσελάκη για το θέμα Μπέου που περιμένει από το πρωί "Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου"

Η ΝΔ απαντά σκωπτικά στον Κασσελάκη για το θέμα Μπέου που περιμένει από το πρωί "Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου"

Άμεσα απάντησε ο Νίκος Ρωμανός για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στην καταγγελία ότι “Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του.” που ανήρτησε στην πλατφόμα Χ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός ανήρτησε την απάντηση του Γραφείου Τύπου της Νέα Δημοκρατία  η οποία από το μεσημέρι είχε δώσει την απάντηση της αναφέροντας ότι:

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!
Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας