0:16 Σάββατο 13 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το οικονομικό άνοιγμα του Open και οι σκέψεις του επιχειρηματία Μπάκου

Το οικονομικό άνοιγμα του Open και οι σκέψεις του επιχειρηματία Μπάκου

Στα 118.990.838,71 ευρώ ανέρχονται οι ζημιές του Open στα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη! Μιλάμε για τεράστιο νούμερο, το οποίο επιβεβαιώνει τις διαρροές περί απώλειας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, στις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις υπάρχει και ένα ποσό 15.064.574 ευρώ που αφορά οφειλές προς το Δημόσιο για τη χορήγηση της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής άδειας.

Η δημοσιοποίηση των οικονομικών δεδομένων φούντωσε εκ νέου στην πιάτσα το σενάριο για τις σκέψεις του Σαββίδη να πουλήσει το κανάλι. Αν και έως τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν έχει πρόθεση να απεμπλακεί οριστικά από το Open, μπορεί να παραχωρήσει ένα σημαντικό μέρος των μετοχών του.

Με την τριάδα των Γιάννη Καϋμενάκη, Δημήτρη Μπάκου και Αλέξανδρου Εξάρχου να εμφανίζεται ως βασική υποψήφια για την απόκτηση του καναλιού. Ειδικά ο Μπάκος φέρεται να έχει λατρέψει την τηλεόραση και να θέλει να διευρύνει τις επενδύσεις του.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Εξάρχου από το Greek Investment Conference της Morgan Stanley στο Λονδίνο: Οι προκλήσεις της αγοράς ενέργειας για την πράσινη μετάβαση

Η Άκτωρ, χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας