13:23 Τρίτη 16 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Του Μουρατίδη του πολλά βαρύ μην του μιλάτε

Του Μουρατίδη του πολλά βαρύ μην του μιλάτε

Επειδή δεν του άρεσε η άποψη της Λαμπίρη, επιτέθηκε στο παιδί της!

Κι εκεί που ψάχναμε να βρούμε τι του λείπει του ψωριάρη, μάθαμε την απάντηση. Μας έλειπε του Μουρατίδη το μαργαριτάρι. Του Νικόλα που τα κρίνει όλα. Ναι, ο Νίκος Μουρατίδης έγινε ο κριτής των πάντων. Αν, βέβαια, πέσουμε στο επίπεδο που βρέθηκε εκείνος για να χτυπήσει τη Χριστίνα Λαμπίρη επειδή εξέφρασε την άποψή της για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, θα αναφερόμασταν σε κάποιον «μπουχέσα»! Αλλά εμείς δεν υιοθετούμε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν πέφτουμε στο επίπεδο του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο. Κάθε κόκκινη γραμμή. Επειδή δεν του άρεσε η άποψη της Λαμπίρη, επιτέθηκε στο παιδί της. Η παντελής έλλειψη αυτοσεβασμού και η απουσία αξιοπρέπειας. Ούτε οι μαφιόζοι δεν χτυπούσαν τα παιδιά εκείνων με τους οποίους είχαν διαφορές. Απαγωγές έκαναν, αλλά δεν χτυπούσαν παιδιά. Ο Μουρατίδης, όμως, το έπραξε και αυτό.

«Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία, όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», δήλωσε η Λαμπίρη on camera και πρόσθεσε: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου».

Τι την ήθελε την αναφορά στις φίλες της; Έδωσε έτσι το δικαίωμα στον κάθε μισογύνη να βγει και να την κράξει. Φυσικά και δεν κατατάσσουμε τον Μουρατίδη στην κατηγορία των μισογύνηδων. Δεν είμαστε εμείς που θα του δώσουμε ταυτότητα. Εδώ δεν του έδωσε η φύση. Γιατί να ρισκάρουμε εμείς;

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή –όπως λέει μια φίλη– που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στη γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό», έγραψε ο Μουρατίδης. Το δίποδο που υποτίθεται ότι στηρίζει την ανάγκη των ομόφυλων ζευγαριών να δώσουν αγάπη, εκτόξευσε μίσος. Από πού κι ως πού, ρε ανόητε, χαρακτηρίζεις «προβληματικό» και «παχύσαρκο» ένα παιδί που δεν σε ενόχλησε; Ποιος είσαι εσύ που κάνεις bullying; Και ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χτυπάς έναν αθώο άνθρωπο, ενδεχομένως πληγωμένο, επειδή δεν συμφωνείς με τους γονείς του;

Ντροπή

Η ντροπή θα ντρεπόταν μπροστά σε όσα έγραψε και είπε ο Μουρατίδης. Αλλά βρίσκει και τα κάνει. Αφού του δίνουν βήμα και τον κρατούν στην επικαιρότητα με τεχνητές αναπνοές, καλά να πάθουν. Διότι αυτά που έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης παραπέμπουν σε φυτό. Σε κάποιον που τον διατηρούν με μηχανική υποστήριξη.

Αν είχε πρόβλημα με τη Λαμπίρη, ας έκρινε εκείνη. Όχι το παιδί της, που δεν φταίει σε κάτι να διαβάζει ξαφνικά όσα αποφάσισε να γράψει ο Μουρατίδης.
Αλλά επειδή έθεσε και ερωτήματα για την επιστημονική κατάρτιση όσων τάχθηκαν κατά της τεκνοθεσίας, ας στραφεί στη φύση για να πάρει απαντήσεις. Δεν στεκόμαστε στον σεξουαλικό προσανατολισμό του κάθε ανθρώπου. Ούτε του κάθε ζώου. Το διευκρινίζουμε για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε, όμως, από τη φύση ότι δεν αποκτούν παιδιά δύο ομόφυλα ζευγάρια λύκων ή λιονταριών. Ούτε καν στα ερπετά δεν συμβαίνει αυτό, αν και επιστημονικά έχει καταγραφεί σε κάποια είδη η παρθενογένεση. Στην περίπτωση του Μουρατίδη προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Για πρώτη φορά σε αυτή τη στήλη κινδυνεύουμε να ξεφύγουμε εντελώς. Αλλά αυτό που έκανε ο τύπος μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί! Αφήστε που από τη συμπεριφορά του καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει αγάπη σε κάποιο παιδί, διότι δεν διαθέτει τέτοιο συναίσθημα. Το κακό είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές θίγουν πολλά αξιοπρεπή ομόφυλα ζευγάρια, που θέλουν να προσφέρουν αγάπη. Να πούμε κι ένα καλό για τον Μουρατίδη. Αποδεικνύεται αήττητος!


Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας