7:25 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τραγωδία στο Μιλάνο: 15χρονος έπεσε από 40 μέτρα και σκοτώθηκε!

Τραγωδία στο Μιλάνο: 15χρονος έπεσε από 40 μέτρα και σκοτώθηκε!

Για μία… σέλφι σε εμπορικό κέντρο

Ένας 15χρονος Ιταλός έφηβος πρόσθεσε το όνομά του στη μεγάλη λίστα των νεαρών που έχουν χάσει τη ζωή τους, προκειμένου να βγάλουν μία ιδιαίτερη selfie φωτογραφία και να την ανεβάσουν στα social media. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το παιδί, μαζί με άλλους συνομήλικους του, ανέβηκε στην οροφή ενός εμπορικού κέντρο στο Μιλάνο και στην προσπάθειά του να βγάλει μία ξεχωριστή φωτογραφία, που θα αυξήσει το κύρος του στα social media, έπεσε στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων.

Ο Αντρέα Μπαρόνε άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου, καθώς η πτώση ήταν μεγάλη και η πρόσκρουση από το ύψος του τρίτου ορόφου, όπου είναι το τελευταίο πάτωμα του εμπορικού κέντρου.

Όπως ανέφερε ο ιταλικός Τύπος, ο 15χρονος και οι φίλοι του σκαρφάλωσαν και ανέβηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, περνώντας πάνω από φράχτες και άλλα εμπόδια που έχουν κατασκευαστεί, ώστε να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στους πολίτες.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το παιδί έπεσε από ύψος 40 μέτρων, ίσως και περισσότερο και ως εκ τούτου, θα ήταν θαύμα να επιβιώσει.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας