20:35 Τρίτη 17 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Οι τρεις δικογραφίες και η μήνυση Παπαδόπουλου στον εργοδότη της Γεωργίας

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Οι τρεις δικογραφίες και η μήνυση Παπαδόπουλου στον εργοδότη της Γεωργίας

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τρεις διαφορετικές δικογραφίες είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπικα στο πεντάστερο ξενοδοχείο ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η βασική υπόθεση έχει να κάνει με τις καταγγελίες της 24χρονης για βιασμό της από τον Βασίλη Λεβέντη, επιχειρηματικό γόνο, σε βάρος του οποίου έχει ήδη ασκηθεί δίωξη και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ στο dikastikoreportaz.gr

Την περασμένη Παρασκευή η 24χρονη γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας η οποία διερευνά την υπόθεση προσκομίζοντας μάλιστα τις γραπτές επικοινωνίες τις οποίες είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο ο οποίος ενεργούσε ως ο μεσολαβητής, προσπαθώντας να προσελκύσει κόσμο και κυρίως νεαρές γυναίκες στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Από τα μηνύματα προκύπτει φορτικότητα από μέρος του Παπαδοπουλου προκειμένου η 24χρονη να δώσει τελικά το παρόν. Μάλιστα η ίδια κατέθεσε ότι και στο παρελθόν ο μετρ του Αχίλλειον την είχε καλέσει σε παρόμοιες «εκδηλώσεις». Εκτός από την Γεωργια Μπίκα στην ανακρίτρια κατέθεσε και ο εργοδότης της Χρηστος Καραθανάσης ο οποίος ήταν ο πρώτος με τον οποίο επικοινώνησε το επόμενο πρωινό ανακοινώνοντας του ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο επιχειρηματίας και επικεφαλής της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ήταν ο πρώτος, μαζί με έναν φίλο του ο οποίος κατέθεσε επίσης, που αντίκρισαν την 24χρονη σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση. Κύκλωμα Την ίδια στιγμή μια δεύτερη δικογραφία η οποία έχει ανοίξει έχει να κάνει με τις καταγγελίες οργανωμένου κυκλώματος που οδηγεί νεαρές γυναίκες στην πορνεία.

Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή κλήθηκε και κατέθεσε στην Ασφάλεια Θεσσαλονικης ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος θεωρείται ύποπτος αλλά δεν έχει καταστεί, μέχρι στιγμής, κατηγορούμενος.

Μήνυση

Η τριτη δικογραφία η οποία έχει ανοίξει αφορά τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Μανος Παπαδόπουλος ο οποίος κατηγορεί τον επιχειρηματία και εργοδότη της Γεωργίας Μπίκα, Χρήστο Καραθανάση για αρπαγή και ξυλοδαρμό. Σημειώνεται ότι ο Παπαδόπουλος είχε ανεβάσει ένα αρχικό στορι στο Ινσταγκραμ στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για όσα συνέβησαν στην σουίτα του ξενοδοχείου, ενώ μετά από 10 ημέρες με νέα ανάρτηση ισχυρίσθηκε ότι είχε πέσει θυμα άγριου ξυλοδαρμού και ότι ουσιαστικά αναγκάστηκε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Γι αυτή την υπόθεση η οποία επίσης διερευνάται ο Παπαδοπουλος κατονόμασε τον Καραθανάση ενώ στρέφεται και κατά πάντως άλλου υπευθύνου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας