1:51 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Υπ. Προστασίας Πολίτη για Greek Mafia: «Δεν μας είχαν ενημερώσει οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή αστυνομικών»

Υπ. Προστασίας Πολίτη για Greek Mafia: «Δεν μας είχαν ενημερώσει οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή αστυνομικών»

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ακολουθεί μια θλιβερή τοξική στρατηγική» τονίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση Greek Mafia.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα των Reporters United ο Ταξίαρχος, κ. Δάβαλος, τοποθετήθηκε, τον Μάρτιο του 2022, Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής, παρότι ήταν κατηγορούμενος στη δίκη της Greek Mafia. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ οι Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστης Σπίρτζης ζήτησαν εξηγήσεις από τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Απαντώντας το υπουργείο τονίζει πως «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ακολουθεί μια θλιβερή τοξική στρατηγική επίθεσης και συκοφαντίας και στην πολιτική και στη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Με προφανή ψέματα και συνειδητές παραλείψεις αντιστρέφει τις δικές του ευθύνες για την υπόθεση. Έχει ήδη παραθέσει τα δεδομένα με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι έωλοι.

Και συγκεκριμένα επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ, που τότε υπαγόταν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ουδέποτε ενημέρωσε -ως όφειλε- το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την υπό διερεύνηση υπόθεση και την ενδεχόμενη εμπλοκή αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απαντούν εδώ και 24 ώρες στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις τοποθέτησης κατηγορούμενου Αξιωματικού στην Δ/νση Ασφαλείας για να χειρίζεται άμεσα σχετιζόμενη υπόθεση

ΕΛ.ΑΣ: Απάντηση για την ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και για δημοσιεύματα περί εμπλοκής – συμμετοχής αστυνομικών σε κύκλωμα διαφθοράς

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας