21:36 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Υπόθεση Ζέμπερη: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας» – Ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο εισαγγελέας

Υπόθεση Ζέμπερη: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας» – Ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο εισαγγελέας

Υπόθεση Ζέμπερη: Την ενοχή του καταδικασμένου σε δις ισόβια από τον πρώτο βαθμό φερόμενου ως δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Την ενοχή του καταδικασμένου σε δις ισόβια από τον πρώτο βαθμό φερόμενου ως δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Ο ιατροδικαστής βεβαιώνει ότι τα πλήγματα αυτά έγιναν με μεγάλη μανία και ιδιαίτερο μίσος από άνθρωπο που ήθελε να κάνει φόβο. Ο κατηγορούμενος βέβαια έπαιρνε και ισχυρά κοκτέιλ φαρμάκων και ναρκωτικών. Καταλήγουμε ότι αυτός που δολοφόνησε τη Δώρα ήταν ένα και μόνο πρόσωπο, ο κατηγορούμενος. Η Δώρα δολοφονήθηκε από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό είναι το ασφαλές συμπέρασμα. Κατά την άποψη μου υπάρχουν θολά σημεία στην υπόθεση αλλά δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο», είπε.

Το δικαστήριο εντός της ημέρας θα εκδόσει την απόφασή του χωρίς τον κατηγορούμενο στο εδώλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εφοριακός τον Οκτώβριο του 2017 κι ενώ βρισκόταν εντός του Β’ Νεκροταφείου, σε τάφο φιλικού της προσώπου, δέχτηκε 14 μαχαιριές και κατέληξε επι τόπου.

Ο φερόμενος ως δράστης της αφαίρεσε την τσάντα, στην οποία είχε 5 ευρώ και πούλησε το κινητό της αντί του ποσού των 20 ευρώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


 
15minutes.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας