9:07 Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Η δυσοίωνη Πανσέληνος θα φέρει μπερδέματα στην ανθρώπινη καθημερινότητα

Ζώδια: Η δυσοίωνη Πανσέληνος θα φέρει μπερδέματα στην ανθρώπινη καθημερινότητα

Στις 19 Φεβρουαρίου κοινή πορεία στον Υδροχόο θα έχουν ο Άρης και η Αφροδίτη, που θα προκαλέσουν έντονη ερωτική έλξη στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες που βρίσκονται σε σχέσεις πάθους. Αναστάτωση θα προκαλέσει στα ερωτευμένα ζευγάρια αυτή η περίοδος, γιατί θα τους φέρει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις λόγω της διαφορετικότητας των απόψεών τους. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς την 23η του Φλεβάρη θα βάλει σε μπελάδες πολλούς ανθρώπους, γιατί θα τους κάνει να ενθουσιαστούν από κάποιες καταστάσεις που θα τις θεωρήσουν σπουδαίες, ενώ θα είναι ασήμαντες για τη ζωή τους. Θα ξεγελαστούν από τις λανθασμένες εντυπώσεις τους και θα παρασυρθούν σε χρονοβόρες και καταστροφικές διαδικασίες. Στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος της 24ης Φεβρουαρίου. Αυτή η Πανσέληνος της πλάνης θα επηρεαστεί από τον Κρόνο που θα βρίσκεται στους Ιχθύς. Τις δυσοίωνες συνθήκες της Πανσελήνου θα ενισχύσει και η εκρηκτική σύνοδος που γίνεται στον Υδροχόο με τη συμμετοχή της Αφροδίτης του Αρη και του Πλούτωνα. Μαζί με όλα αυτά τα φαινόμενα, τον κόσμο θα δυσκολέψει και η δυσαρμονική σχέση Άρη – Δία. Σε αυτή τη φάση θα προκύψουν αποκαλύψεις για υποθέσεις απάτης. Μπορεί να εκτεθούν υψηλά πρόσωπα μεγάλης φήμης για όσα έχουν πει. Πολλά άτομα με προβλήματα υγείας θα μπερδευτούν και θα νομίζουν ότι θα τα πάνε καλύτερα ή χειρότερα, ενώ δεν θα υπάρχει καμιά εξέλιξη για την ασθένειά τους. Ψευδαισθήσεις για τα οικονομικά τους θα έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι, γιατί θα δουν μια προσωρινή πρόοδο στα επαγγελματικά τους που δεν θα είναι καθόλου σταθερή.

 

Κριός 21/3-19/4 Εμπιστευτείτε τη μοίρα σας

Ακολουθήστε τη διαδρομή που ορίζει για εσάς η μοίρα σας χωρίς πολλές σκέψεις. Δεν μπορείτε να έχετε αμέσως τα αποτελέσματα που θέλετε λόγω της δυσαρμονικής σχέσης Άρη – Δία. Κυνηγήστε τους στόχους σας πιο ξένοιαστα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Τα έξοδά σας είναι πολλά, βρίσκετε όμως τον τρόπο να πληρώνετε. Να φλερτάρετε πιο πολύ με το ταίρι σας και τα ερωτικά σας θα πάνε καλά.

Φυτό: Έχιο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Φραουλίτης και Κόκκινη Κορναλίνη

 

Ταύρος 20/4 – 20/5 Θα προοδεύσουν τα οικονομικά σας

Πιστεύετε ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές, γιατί συναντάτε εμπόδια στη ζωή σας. Άδικα στενοχωριέστε, απλώς ενοχλούν τον νου σας οι απαισιόδοξες σκέψεις σας. Θα βιώσετε σύντομα χαρμόσυνες στιγμές. Τα οικονομικά σας θα προοδεύσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σας. Προκαλέστε ερωτικά το αγαπημένο σας άτομο και θα πάει καλά η σχέση ή ο γάμος σας, αφού η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο.

Φυτό: Σιληνή

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σμισθονίτης Πράσινος και Νεφρίτης Ροζ.

 

Δίδυμοι 21/5 – 20/6 Επικίνδυνες οι εντάσεις για τα ερωτικά σας

Δεν λέει να σας αφήσει η μελαγχολία του χειμώνα και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί μέχρι την άνοιξη. Πράξτε σύμφωνα με την αισιόδοξη νοοτροπία σας και φερθείτε με ειλικρίνεια στα κοντινά σας άτομα. Μην αγχώνεστε, γιατί τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. Οι καβγάδες μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες εντάσεις στον δεσμό σας ή στον γάμο σας, αφού ο Κρόνος θα σας επηρεάσει αρνητικά.

Φυτό: Κρήθμο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κουντζίτης Ροζ και Οπάλιο Πράσινο

 

Καρκίνος 21/6/-22/7 Συμμαζέψτε τα περιττά έξοδα

Εκδηλώνετε στη συμπεριφορά σας και μια τάση πεσιμισμού μαζί με το χαμόγελό σας. Η σκέψη σας γίνεται αρνητική πολύ γρήγορα όταν ασχολείστε με τις δυσκολίες των θεμάτων που σας ζορίζουν. Τότε καταλήγετε σε ανούσιες και αυτοκαταστροφικές πράξεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα είναι στους Ιχθύς, γι’ αυτό κόψτε τις σπατάλες και δώστε αναβολή σε κάποιες πληρωμές των οικονομικών σας. Να κάνετε μικρές υποχωρήσεις για το καλό των αισθηματικών σας.

Φυτό: Ιπόμοια

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Οπάλιο Κερασί και Ιδιόκραστο Πράσινο

 

Λέων 23/7 – 22/8 Άνοδο θα έχουν τα έσοδά σας

Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας ελκύει σημαντικές γνωριμίες με άτομα που έχουν χρήματα και φήμη. Χωρίς να κάνετε καμία ιδιαίτερη προσπάθεια οι δημόσιες σχέσεις σας θα πάνε θαυμάσια. Η ψυχολογία σας θα προσαρμοστεί στις συνθήκες αυτής της εποχής και οι εισπράξεις των οικονομικών σας θα αυξηθούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα επηρεάσουν αρνητικά τον Δία, γι’ αυτό συγκρατήστε τα νεύρα σας, για να μη φέρουν εμπόδια στα ερωτικά σας.

Φυτό: Λεβαντίνη

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ιόλιθος Κίτρινος και Κεχριμπάρι

 

Παρθένος 23/8 – 22/9 Περιορίστε το άγχος σας

Κυνηγήστε τους στόχους σας και χρησιμοποιήστε σωστά τη δύναμη του νου σας. Το άγχος που θα έχετε λόγω της Πανσελήνου που θα γίνει στο ζώδιό σας πρέπει να το μειώσετε. Έτσι θα τα πάτε τέλεια στην κοινωνική ζωή σας. Θα έχετε καλοτυχία στα οικονομικά σας παρά τα μεγάλα έξοδά σας. Επιδιώξτε την ηρεμία στις συναντήσεις σας με τον/τη σύντροφό σας και θα φτιάξουν τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Ερύγγιο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πυρολουσίτης Μαύρος και Χιαστόλιθος Ροζ

 

Ζυγός 23/9 – 22/10 Στιγμές ευτυχίας στα αισθηματικά

Να ελέγξετε τον εγωισμό σας για να διορθώσετε κάποια λάθη που σας στοίχισαν με αρνητικές εμπειρίες στο παρελθόν σας. Αυτός ο χειμώνας θα σας βρει να κάνετε αυτοκριτική και να αγωνίζεστε για να λύσετε τα προβλήματά σας. Ο Πλούτωνας θα είναι στον Υδροχόο, γι’ αυτό προσωρινή μετριότητα θα φανεί στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα είναι στον Υδροχόο. Τα αστεία σας μαζί με την ευγένειά σας θα φέρουν τη χαρά στα ερωτικά σας.

Φυτό: Αρμέρια

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Νταμπουρίτης Ροζ και Χρυσόκολλα Πράσινη

 

Σκορπιός: 23/10 – 21/11 Προσπαθήστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας

Αναζητήστε στη μνήμη σας τις απραγματοποίητες πρωτοπόρες ιδέες που έχετε από το παρελθόν σας. Θα μπορέστε να εφαρμόσετε αυτόν τον καιρό τις παλαιότερες εμπνεύσεις σας. Ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο, γι’ αυτό τα οικονομικά σας θα έχουν περίπου τις ίδιες εισπράξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε τις έντονες προσπάθειές σας για την άνοδο των κερδών σας. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και θα βελτιωθούν τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Ερωδιός

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Μολδαβίτης και Οκενίτης

 

Τοξότης 22/11 – 21/12 Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σας

Πρέπει να πιστέψετε πιο πολύ στον εαυτό σας και να ρισκάρετε σε ό,τι κάνετε. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν γίνεται τίποτα σημαντικό στην καθημερινότητά σας. Αλλά δεν είναι έτσι. Θα έχετε σπουδαίες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, εκμεταλλευτείτε τες. Σας επηρεάζει η δυσαρμονική όψη Άρη – Δία, γι’ αυτό κάντε αποταμίευση αν θέλετε να πάνε καλά τα οικονομικά σας. Αυξήστε τις ερωτικές συνευρέσεις με το ταίρι σας και θα πετύχετε ό,τι επιθυμείτε στα αισθηματικά σας.

Φυτό: Γλαύκιο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Βαναδινίτης Κίτρινος και Αμαζονίτης

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1 Ζήστε πιο ανέμελα

Βάλτε την ανεμελιά στην ζωή σας. Η έντονη κόπωση που θα σας ενοχλήσει κάποιες φορές δεν θα μπορέσει να σας καταβάλει. Μέσα σας υπάρχουν πολλά αποθέματα ψυχικών δυνάμεων και γνωρίζετε πώς να σηκώνεστε όσες φορές και αν πέσετε. Ο Δίας θα σας βοηθήσει αυτή την περίοδο, γι’ αυτό κόψτε τα περιττά έξοδα για να ξεφύγουν από τη μετριότητα τα οικονομικά σας. Διασκεδάστε μαζί με το ταίρι σας και θα πάνε καλά τα ερωτικά σας.

Φυτό: Σαξιφράγκα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Καβανσίτης και Ουνακίτης

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2 Κόψτε τις πολύπλοκες σκέψεις σας

Φροντίστε ώστε να επιβάλετε πιο χαλαρό ρυθμό σε όλες τις ασχολίες σας. Οι πολύπλοκες σκέψεις σας θα σας κάνουν να διστάζετε όταν πρέπει να δράσετε, γι’ αυτό δεν θα πετύχετε τα αποτελέσματα των προσδοκιών σας. Σε αυτή τη φάση οι εισπράξεις σας θα βρεθούν σε ανοδική τροχιά. Ο Πλούτωνας και ο Άρης που θα είναι στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να τα πάτε καλά στα οικονομικά σας και στο μέλλον. Σταματήστε τους τσακωμούς πριν καταστρέψουν τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Άλυσσο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Δατολίτης Πράσινος και Σελεστίτης

 

Ιχθύες 19/2 – 20/3 Οραματιστείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας

Αυτή την εποχή η μορφή σας θα έχει μία γοητευτική λάμψη, όμως στην ψυχή σας παραμένει η συσσωρευμένη θλίψη των παλαιότερων ετών. Κάντε μια ανανέωση σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα σας επηρεάσουν θετικά, γι’ αυτό τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά και θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Φερθείτε πιο αυθόρμητα στο ταίρι σας, για να έρθει η σταθερότητα στα ερωτικά σας.

Φυτό: Κρίταμο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Τοπάζι Γαλάζιο και Περίδοτο Μελί.

 

 

 

  • Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος».
  • Επίλυση Προβλημάτων, τηλ.: 210-8957751 –  Τηλ.: 6972983887

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας