7:21 Κυριακή 5 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

2004 ιστορίες στο Ολυμπιακό Στάδιο

2004 ιστορίες στο Ολυμπιακό Στάδιο

Β.Β

Ένα Μουσείο με τα σκηνικά και τις δημιουργίες της τελετής έναρξης-λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα γίνει σύντομα στο Μαρούσι. Είναι η δέσμευση του Υφυπουργού Πολιτισμού Γιάννη Ανδριανού, την οποία έδωσε κατά τη διάρκεια της απάντησής του στην ερώτηση του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνου Δαμοβολίτη γύρω από το σκηνικό εγκατάλειψης των… σκηνικών του 2004.

Οι εικόνες που έφερε στη Βουλή το καλοκαίρι ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμοβολίτης, από τα παρατημένα και πεταμένα εδώ και κει σκηνικά, αλλά και τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να σκύψουν στο πρόβλημα για να δώσουν λύση και να αποδείξουν ότι σέβονται τον ιδρώτα του λαού.

«Το ξέρω συνάδελφε, τα είδα με τα μάτια μου. Πήγα στο Ολυμπιακό Στάδιο και πράγματι μπορώ να πω, πως είχατε δίκιο. Έδωσα εντολή σε μια ομάδα Επιτροπής Συντήρησης Σύγχρονων Μνημείων να επισκεφθεί το χώρο, να καταγράψει το υλικό, να το αξιοποιήσει και να τα εκθέσει σε ένα χώρο στο στάδιο, ό,τι τουλάχιστον μπορούμε να σώσουμε», είπε αφοπλιστικά ο Γιάννης Αδριανός.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας