4:01 Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

2021: Χωρισμοί, διαζύγια και νέοι έρωτες στη showbiz (βίντεο)

2021: Χωρισμοί, διαζύγια και νέοι έρωτες στη showbiz (βίντεο)

Χωρισμοί, διαζύγια και νέοι έρωτες: Η χρονιά ολοκληρώνεται σιγά – σιγά και είχε λίγο απ’ όλα στο μαγικό κόσμο της showbiz.  Ήταν Μάρτιος, όταν το πρώην ζεύγος Πατούλη αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας. Μία απόφαση που η αλήθεια είναι ότι ξάφνιασε τόσο εμάς όσο και την ίδια την κυρία Πατούλη.

«Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας» είχε αναφέρει η κ. Πατούλη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

 

 

Ένα μήνα αργότερα, η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης με τον Πάνο Αδαμόπουλο. Ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή μου προσπαθώ να νιώθω ωραία. Λόγω της εκπομπής δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποια πράγματα να μας παίρνουν από κάτω, κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν. Ή προχωράμε ή σταματάμε» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια και ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

 

Η κοινή ανακοίνωση
Έπειτα από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ανακοινώνοντας την είδηση, μέσα από μία επιστολή στα ΜΜΕ. Γιατί η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που καθημερινά μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη στροφή. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε τρόπο. Και όμως αυτή είναι η μαγεία του να ζεις. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 17 Ιουνίου του 2003 κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Μάλιστα, τότε είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχαν πάρει. Οι φωτογράφοι προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή από το μυστήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάποιοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα, ενώ άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ευτυχώς που συναντήθηκαν οι ζωές μας και θεωρώ ότι αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω και σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Την περίοδο που συνάντησα τον Ντέμη ήταν ήδη ένας άνθρωπος πολύ πετυχημένος στη δουλειά του, ενώ εγώ στην αρχή της καριέρας μου. Αυτό που με γοήτευσε πάνω του, πέρα από αυτό που ήταν ποδοσφαιρικά, ήταν πως άρχισα να γνωρίζω στη διάρκεια της σχέσης μας έναν άνθρωπο με φοβερές αξίες, ιδεώδη και αρχές. Ως χαρακτήρες δεν είμαστε πολύ ίδιοι, αλλά στον βασικό άξονα αξιών έχουμε μεγάλη ταύτιση» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της.

 

 

Ταξιδεύουμε στο μακρινό 2010 και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, όταν αναπτύχθηκε μία τρυφερή φιλία ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards. Έπειτα από 11 χρόνια, ωστόσο, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της σχέσης τους και τελικά δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς, όπως όλοι περιμέναμε. «Είμαστε αγαπημένοι, ύστερα από 11 χρόνια, νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Ήταν ίδιος μήνας, όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, έπειτα από 10 χρόνια γάμου, αφού πρώτα προηγήθηκε το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 με πολιτικό γάμο. Είχε φθάσει στο δημαρχείο της Φιλοθέης με ένα ασημί τζιπ. Ήταν και οι δύο χαμογελαστοί και προσηνείς. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η νύφη φορούσε ένα μίνι νυφικό φόρεμα του οίκου Laskaris, ενώ ο γαμπρός ένα σακάκι μαό και ασορτί παντελόνι με την υπογραφή του ίδιου σχεδιαστή. Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς, είναι μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή ημέρα για μάς. Και στα δικά σας». Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

 

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik

Ήταν περίπου στις αρχές Απριλίου, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν σύννεφα στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, ενώ το Πάσχα έγινε γνωστό πως το μελαχρινό μοντέλο έφυγε από τη μεζονέτα που είχαν νοικιάσει με τον τραγουδιστή, προκειμένου να μείνει σε δικό της σπίτι. Το ζευγάρι προσπάθησε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όμως μάταια, καθώς χώρισαν οριστικά έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

 

 

Νέοι έρωτες
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα νέα και πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μία σχέση που δεν θέλουν να κρύψουν ή να διαψεύσουν, αφού ήδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή έξοδο, μέσα Οκτωβρίου, μετά τις πρώτες μακρινές θολές φωτογραφίες που έκαναν τον γύρω του Διαδικτύου. «Είναι ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα» είχε δηλώσει, πρόσφατα, ο ηθοποιός στην εκπομπή «Studio 4».

Μία φιλική σχέση που εξελίχθηκε σε ερωτική και μετράει ήδη πέντε μήνες, είναι αυτή της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάϊ. Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ γρήγορα σε αυτή την ολιγόμηνη σχέση, αφού ήδη μένουν μαζί και κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Οι φήμες γι’ αυτή τη σχέση είχαν προηγηθεί, όταν η Μαίρη Συνατσάκη είχε δημοσιεύσει ένα InstaStory από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμα ένας γάτος, πλην του Τίμου που είναι το δικό της κατοικίδιο. Η σύνδεση δεν άρχισε να γίνει και σύντομα αποκαλύφθηκε πως η συγκεκριμένη γάτα άνηκε στον Ίαν Στρατή. Βέβαια, όλα ήταν υποθέσεις μέχρι που η ίδια η επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε στα social media την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της. «Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς» είχε αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας