17:15 Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

2023: Τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε ζώδιο

2023: Τι θα φέρει η νέα χρονιά σε κάθε ζώδιο

 

Τις επόμενες ώρες «ξημερώνει» μια νέα χρονιά που δεν φαίνεται να είναι τόσο… ευχάριστη σε πολλά επίπεδα σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας και ειρήνης. Αντιθέτως θα χαρακτηριστεί ως χρονιά-ορόσημο εξαιτίας της μετακίνησης των μεγάλων κοινωνικών πλανητών, όπως ο Πλούτωνας που μπαίνει στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου και παραμένει στη μηδενική μοίρα μέχρι τις αρχές Ιουνίου, όπου και επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου του 2024. 

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κρόνος φεύγει  από το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που έκανε πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου αλλά και των υπόλοιπων σταθερών  (Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί) να υποφέρουν πολύ με την παρουσία του. Μετακομίζοντας ο καρμικός αυτός πλανήτης στους Ιχθύς φέρει άλλο βάρος και άλλες δυσκολίες σε διαφορετικούς τομείς. Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι τα μεταβλητά ζώδια, Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, θα χρειαστεί να αναδιοργανωθούν και ιδιαίτερα σε τομείς  της ζωής τους που έχουν να κάνουν με την επιβίωση και την οικογένεια. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο Δίας μέχρι τον Μάιο του 2023 θα είναι στον Κριό. Μετά μπαίνοντας στον Ταύρο κάνει ορθόδρομη αλλά και ανάδρομη πορεία βάζοντάς μας να αναρωτηθούμε αν θα έρθει κάποια εύνοια στα οικονομικά μας ή όχι. Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική για τους περισσότερους. 

Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος του 2023 είναι μια περίοδος που θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις παντός είδους. 

Ας δούμε όμως πώς αυτές οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν ξεχωριστά κάθε ζώδιο για το 2023.

 

 

Κριός

Προετοιµασία για επιτυχία 

Είστε από τους τυχερούς. Ο ∆ίας βοηθά στην αύξηση των οικονοµικών και στον έρωτα. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σας ωθεί να σπάσετε τα εµπόδια και τα παγιωµένα. Ο Άρης σε ορθόδροµη πορεία από τις 12 Ιανουαρίου έως το τέλος Μαρτίου στο ζώδιο των ∆ιδύµων ενεργοποιεί τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Καινούργια ταλέντα σας θα βγουν στην επιφάνεια.

Έρωτας: Τα ερωτικά σας βασίζονται στο τι λέτε και τι υπόσχεστε. Η άνοιξη επαναστατική. Το καλοκαίρι µε διασκέδαση και αναψυχή.

Επαγγελματικά: ∆ώστε τα όλα στην εργασία σας που θα είναι το κέντρο της επιτυχίας σας και θα σας σώσει οικονοµικά και ηθικά. Προαγωγή, τίτλοι, ανάκαµψη, καλή καθηµερινότητα.

Υγεία: Ο Αύγουστος µε δύσκολες όψεις Άρη µε Ποσειδώνα και Κρόνο θα σας κλονίσουν λίγο.

 

 

 

 

Ταύρος

Έρωτας και τύχη

Το 2023 είναι χρονιά αλλαγών, άνθρωποι, καταστάσεις σας σπρώχνουν να αλλάζετε πράγµατα, και αυτό δεν σας αρέσει. Ο Ουρανός ευθύνεται για όλα αυτά! Ο Κρόνος µεταβαίνει σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, των Ιχθύων, ανοίγοντας δρόµο για έρωτα και συνεργασίες. Έχετε έναν σύµµαχο µε το µέρος, µια θεϊκή δύναµη σας προστατεύει και σας καθοδηγεί. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σας έδωσε ευκαιρίες και κίνητρα να προχωρήσετε.

Έρωτας: Ο ∆ίας στον Ταύρο φέρνει πολλές καλές γνωριµίες, έρωτα και εύνοια για έναν καλό σύντροφο.

Επαγγελματικά: Από τον Απρίλιο µέχρι και το τέλος του χρόνου θα κάνετε συµφωνίες, αγοραπωλησίες και θα έχετε εύνοια στα οικονοµικά σας.

Υγεία: Η υγεία σας είναι καλή, προσοχή στο βάρος σας.

 

 

 

∆ίδυµοι 

Καθοριστικός ο νέος χρόνος 

Μετά τη µακροχρόνια διέλευση του Άρη στο ζώδιό σας, το 2022 σας απαλλάσσει από την παρουσία του τέλος Μαρτίου του 2023. ∆εν ξέρω τι έχει µείνει όρθιο, καθώς η ενέργεια του πλανήτη αυτού είναι σαν πύρινη λαίλαπα. Μάθατε να είστε πιο µαχητικοί αλλά και πιο διεκδικητικοί. Ο Κρόνος στους Ιχθύς παγιώνει καταστάσεις επαγγελµατικές µε περισσότερες ευθύνες. Γίνεστε πολύ απαραίτητοι για την οικογένειά σας και για τα ευρύτερα περιβάλλοντα όπου κινείστε.

Έρωτας: Ταλαιπωρηµένες σχέσεις τελειώνουν. Προτιµάτε διακριτικές ή µυστικές σχέσεις. Καλύτερα το καλοκαίρι.

Επαγγελματικά: Να είστε προσεκτικοί το πρώτο τρίµηνο της χρονιάς, καθώς θα βάλλεστε από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις. Προετοιµάζεται πρόοδος για το 2024. Βελτίωση στα οικονοµικά,

Υγεία: Ο ∆ίας στον Ταύρο σάς βοηθά να έχετε καλύτερο ανοσοποιητικό και περισσότερη ψυχική δύναµη.

 

 

Καρκίνος 

Πολυτάραχο το νέο έτος

Επιτυχίες και απώλειες! Προποµπός µιας εποχής για φιλόδοξους µε στόχους. Η αλλαγή των κοινωνικών πλανητών σε ζώδιο βοηθά αυτούς που ασχολούνται µε τα κοινά. Εµπλέκεστε µε πολλούς τοµείς, ναυτιλία, νοµική, πολιτική. Σκέψεις για εργασιακή µετανάστευση. Είστε σε συνεχόµενη δράση και σας βοηθούν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας µε ένα συνεχές τρίγωνο εύνοιας στα ζώδια του νερού. Ανοίγονται δρόµοι και σας έρχονται πιο εύκολα τα πράγµατα µε τον ∆ία στον Ταύρο από Μάιο και µετά.

Έρωτας: Οι παντρεµένοι στηρίζετε τον γάµο σας. Οι ελεύθεροι καλοκαίρι και φθινόπωρο βρίσκετε σύντροφο.

Επαγγελματικά: Οι φιλόδοξοι βάλτε τα δυνατά σας για να έχετε επιτυχία. Απροσεξίες στα οικονοµικά το καλοκαίρι, που διορθώνονται από φθινόπωρο. Εκσυγχρονιστείτε για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της εποχής.

Υγεία: Βελτιώνεται η υγεία σας αλλά και η ψυχολογία σας.

 

 

 

Λέων 

Σώζετε την παράσταση

Χαρούµενοι και αισιόδοξοι βγάζετε τους άλλους από το τέλµα τους. Είστε η χαρά της ζωής! Οι δυσκολίες όµως συνεχίζονται για όλους, έτσι και για εσάς. Ειδικότερα θα δοκιµαστείτε ψυχολογικά, οικονοµικά και οικογενειακά. Καθώς είστε πολυµήχανοι, χρειάζεται να βρείτε νέες λύσεις και να αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής σας. Μειώστε όσο µπορείτε τα έξοδα.

Έρωτας: Αµοιβαίοι συµβιβασµοί. Ο ∆ίας βοηθά από Ιανουάριο έως Μάιο για µια νέα σχέση, όπως επίσης από Αύγουστο έως τέλος του χρόνου. Ο Κρόνος που φεύγει από τον Υδροχόο σας κάνει να βγείτε από το καβούκι σας.

Επαγγελματικά: Ο ∆ίας στον Ταύρο βοηθά την καριέρα σας. Από τον Αύγουστο έως τον ∆εκέµβριο επιτυχίες επαγγελµατικές και µια νέα βάση για το µέλλον και ειδικά για το 2024.

Υγεία: Ευαισθησία στον ψυχολογικό τοµέα.

 

 

 

Παρθένος 

Πάµε πλέον για άλλα…

Ξαναχτίζετε τη ζωή σας σε νέα βάση. Αφήνετε πίσω αισθηµατικές ταλαιπωρίες, χωρισµούς και κάποιους που παίζουν παιχνίδια εις βάρος σας. Είναι µια χρονιά για τους φιλόδοξους και τους πνευµατικούς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας ελευθερώσει τον δρόµο για ό,τι είχε εµποδιστεί το 2021 και το 2022. Ανοίγετε νέες συνεργασίες, ενώ τερµατίζετε παλιές. Ο ∆ίας στον Ταύρο θα σας δίνει ευκαιρίες για οικονοµικά, επαγγελµατικά και συναισθηµατικά θέµατα κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Έρωτας: Κάνετε καλύτερες επιλογές και εκλογικευµένα όνειρα. Ο ∆ίας σας βοηθά από Μάιο και µέχρι και τέλος του έτους να ορθοποδήσετε αισθηµατικά.

Επαγγελματικά: Καλά πηγαίνουν ο τουριστικός τοµέας και η παροχή υπηρεσιών. Ενισχύεστε πνευµατικά αλλά και οικονοµικά. Ευκαιρία πρακτικά και συναισθηµατικά.

Υγεία: Προστατέψτε την ψυχολογία σας από λάθος ανθρώπους ή άγχος.

 

 

Ζυγός 

Αντιθέσεις και προκλήσεις 

Η χρονιά είναι µάλλον περίεργη. Οι πλανήτες αλλάζουν θέση, το κλίµα αλλάζει. Από Ιανουάριο έως Μάρτιο ευνοούνται οι ερωτικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Όταν ο ∆ίας πάει στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δηµιουργούν µια όψη που σας υποχρεώνει να αναλάβετε δύσκολες καταστάσεις. Οικονοµία χρηµάτων.

Έρωτας: Προσοχή θα χρειάζεται να δείξετε τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Νοέµβριο. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι µήνες θα έχουν καλές αλλά και δύσκολες ερωτικά στιγµές.

Επαγγελματικά: Έχετε έξοδα. Τακτοποιήστε τα κληρονοµικά σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ και αυτή τη χρονιά. Χτίζετε κάτι από το οποίο θα λάβετε καρπούς σε δύο χρόνια από τώρα.

Υγεία: Η συναισθηµατική σας ζωή σάς προβληµατίζει. Προσοχή στην κούραση και την υπερκόπωση.

 

 

 

Σκορπιός 

Καλοί στα δύσκολα

Ανακούφιση από τη µετάβαση του Κρόνου στους Ιχθύς. Αλλάζετε αντικείµενο εργασίας ή κάνετε επέκταση εργασιών. Ο Κρόνος σας βοηθά να υλοποιήσετε τα απωθηµένα σας. Προωθείτε την εργασία σας. Κάνετε ανακαινίσεις και εξωραϊσµούς για να γίνετε πιο εµπορικοί. Υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Ο Πλούτωνας σας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει τα επόµενα χρόνια µέχρι και το 2027. Οι φιλόδοξοι επωφελείστε από το τρίγωνο του Κρόνου στα ζώδια του νερού. Σας δοκιµάζει, σας τεστάρει, αλλά και σας δίνει έδαφος να αναπτυχθείτε.

Έρωτας: Αισθηµατική δικαίωση. Ένας έρωτας έρχεται και σας γεµίζει ψυχικά µετά τον Μάιο και έως το τέλος του χρόνου.

Εργασιακά: Χτίζετε το µέλλον σας. Το περιβάλλον σας σας υποστηρίζει. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο σας ανακουφίζει δίνοντας ευκαιρίες.

Υγεία: Εξαιρετικά καλή.

 

 

Τοξότης 

Μεγάλο το ξεκαθάρισµα

Ο Άρης στους ∆ιδύµους σας έχει ταλαιπωρήσει. Οι άλλοι είναι απαιτητοί και δύστροποι απέναντί σας. Γυρίζοντας ορθόδροµος τον Ιανουάριο βελτιώνονται οι σχέσεις, οι συνεργασίες λόγω των καλών όψεων που σχηµατίζει µε Ήλιο, Αφροδίτη και Ερµή. Ο ∆ίας το πρώτο τετράµηνο από τον Κριό θα βοηθήσει στην καλή και διαρκή ροή της ενέργειας σε καθετί που σας αφορά. Η δηµιουργικότητά σας θα είναι οργιάζουσα.

Έρωτας: Στο πρώτο τετράµηνο του χρόνου θα υπάρξει ένας έρωτας που θα σας ταιριάζει και θα πηγαίνει µε τη ροή. Μετά τον Αύγουστο τα πράγµατα πάνε καλύτερα.

Επαγγελματικά: Το πρώτο πεντάµηνο θα διορθωθούν κάποιες κοινωνικές και εργασιακές σας σχέσεις και επικοινωνίες. Από τα µέσα Μαΐου και µετά ευνοούνται οι ελεύθεροι επαγγελµατίες και οι έµποροι.

Υγεία: Καλή.

 

 

 

Αιγόκερως 

Εντάσεις και εγρήγορση

Μια ενδιαφέρουσα χρόνια που η αλλαγή των πλανητών βοηθά τα ζώδια της γης όπου ανήκετε. Θα σας πιέσει να εκσυγχρονιστείτε για να πετύχετε. Πράγµατα ανέφικτα τα αφήνετε πίσω. Ο Κρόνος στους Ιχθύς σάς ευνοεί αν αποφασίσετε να πάτε µπροστά χωρίς να κοιτάτε πίσω. Έχετε αντοχή και δύναµη να αφήσετε πίσω αναµνήσεις χωρίς παρόν. ∆ιορθώνονται συγγενικές σχέσεις µε ανθρώπους µε τους οποίους έχετε διαπληκτιστεί.

Έρωτας: Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο απελευθερώνει για λίγο τα ερωτικά σας. Μετά ξαναγυρίζει πίσω για να σας απελευθερώσει τελειωτικά στο µέλλον µετά το 2024. Ίσως τελικά έρθει κάτι καλό για να ανασάνετε.

Επαγγελματικά: Αγοραπωλησίες και διευθετήσεις σε κληρονοµικά. Τελειώνετε χωρίς να θυσιάζετε τον χρόνο σας µε άκυρες συνεργασίες. Τακτοποιήστε εκκρεµότητες, πωλήσεις και αγορές.

Υγεία: Περισσότερο σας κοστίζουν τα συναισθηµατικά σας.

 

 

Υδροχόος 

Συναισθηµατική «ανταρσία»

Από φύση σας επαναστάτες, δεν θα αλλάξετε φέτος. Ανακουφίζεστε από την καταπίεση του Κρόνου που φεύγει από το ζώδιό σας. Αλλαγές στα συναισθηµατικά και στη σύνθεση της οικογένειάς σας. Αναθεωρήσεις για την ύλη. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σας σπρώχνει να ανοιχτείτε, µακριά από τον συντηρητισµό σας, σε νέους ορίζοντες. Πολλά έξοδα µε περιορισµούς στην οικονοµική ροή. ∆ύσκολη αρχή και νέες καταστάσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο και στην εσωτερική πάλη.

Έρωτας: Ένας νέος έρωτας που σπάει το κατεστηµένο και µια ένωση – συγκατοίκηση χωρίς δεσµεύσεις.

Επαγγελματικά: Πέφτουν τα παραπετάσµατα που σας εµπόδιζαν τόσο καιρό. Συµφιλιώνεστε µε άτοµα µε τα οποία είχατε παρεξηγηθεί. Πολλά έξοδα σας προβληµατίζουν.

Υγεία: Βελτίωση στην υγεία. Μετρήσατε απώλειες για δύο χρόνια. Καλά από Μάρτιο και καλύτερα µετά τον Ιούνιο.

 

 

 

Ιχθύς

Πειθαρχία και οργάνωση

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο και µετά σας ωριµάζει και βάζετε ένα πρόγραµµα. Νέος τρόπος ζωής. Γίνεστε πιο µαχητικοί. Χωρίς καταστροφές, η χρονιά δεν είναι εύκολη και θα σας πιέσει να εξελιχθείτε. Βουτήξτε µέσα σας βρίσκοντας τις κρυµµένες αιτίες των προβληµάτων. Βρίσκετε βαθιά την εσωτερική ψυχική σας δύναµη. Ο ∆ίας σας βοηθά στα πρακτικά θέµατα µετά τα µέσα Μαΐου. Καλές όψεις Ποσειδώνα – Πλούτωνα και ∆ία – Ουρανού σας προετοιµάζουν θετικά για το 2024.

Έρωτας: Ο Άρης στον Καρκίνο τον Απρίλιο και στην Παρθένο τον Αύγουστο και τον Σεπτέµβριο θα σας δώσει ευκαιρίες στα αισθηµατικά.

Επαγγελματικά: Κρόνος εξάγωνο µε ∆ία, να αξιοποιήσετε το µυαλό και τις ιδέες ή εµπνεύσεις. Υλοποιείτε τη φαντασία σας.

Υγεία: Χρειάζεται να προσέχετε κρυώµατα και ανοσοποιητικό. ∆εν θα αντιµετωπίσετε σοβαρά θέµατα.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας