17:26 Δευτέρα 6 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Έτσι είναι ο Αντώνης Σταμπούλος σήμερα

Έτσι είναι ο Αντώνης Σταμπούλος σήμερα

Τελικά κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να φωτογραφίσουν τον Αντώνη Σταμπούλο, συνεργό του Νίκου Μαζιώτη, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βύρωνα. Η φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η νέα φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. είναι τραβηγμένη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα κρατητήρια και αποτυπώνει το μέλος της ομάδας Μαζιώτη, όπως είναι σήμερα. Ωστόσο, έχει σημαντική διαφορά από αυτή που δόθηκε χθες, καθώς ο συλληφθείς δεν φορά γυαλιά και είναι εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου, από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, καθώς ως συλληφθέντα δεν κατάφεραν να τον φωτογραφήσουν γιατί αντιστεκόταν, φώναζε και έβριζε.

stablossk-sa

Χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία με την οποία συστηνόταν ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο Αντώνης Σταμπούλος συστηνόταν ως Ευθύμιος Τσέργας, του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα (04-10-2014) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

alert-taytot

tsergas-ta

 

πηγή: protothema

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας