23:34 Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται

Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται

«Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια και βεβαίως υιοθετούμε πολιτικές, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και αποτελέσματα – η μάχη συνεχίζεται, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Τι είπε για τον ΦΠΑ ο Κωστής Χατζηδάκης

Όσον αφορά τον ΦΠΑ, ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι «η μείωση του είναι η εύκολη διέξοδος – και άλλες χώρες που μείωσαν το ΦΠΑ το έχουν μετανιώσει – π.χ. η Ισπανία».

«Έχουμε εντονότερο ανταγωνισμό, περισσότερα τιμολόγια και καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές. Πήγαμε τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ – σωρευτική αύξηση 28%», υπογράμμισε ο υπουργός.

Τέλος, χαρακτήρισε «αστειότητες» και «παραφωνία» αυτά που λέει η αντιπολίτευση και ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα έχει περάσει σε άλλη φάση, γιατί και το 2019 και το 2023, ψήφισε το κόμμα, που υπόσχεται τα λιγότερα, γιατί έχει καταλάβει που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα οι δημαγωγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Παπαθανάσης: Να μην χάσουμε ούτε ένα ευρώ που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της Δυτ. Μακεδονίας

Υπερψηφίστηκαν στη Βουλή οι διατάξεις για την αντιμετώπιση των παρεμβολών σε ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της παραμεθορίου

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας