6:45 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Σαντορίνη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου

Σαντορίνη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανεύρεσης απανθρακωμένου πτώματος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε χώρο ξενοδοχειακού καταλύματος χθες το πρωί στη Θήρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας με τη συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έχει μεταβεί στο νησί για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Τι συνέβη χθες

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία Νίκου Χάλαρη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Nikos Villas» μετά από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Οία της Σαντορίνης. Η φωτιά, η οποία ήταν μικρής έκτασης σύμφωνα με την πυροσβεστική μετά από λίγη ώρα σβήστηκε. Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι η φωτιά δεν είχε επεκταθεί και στην ουσία αυτό που αντίκρυσαν όταν έφτασαν στο σημείο, ήταν το πτώμα του άνδρα που φλεγόταν. Από τις έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος που σημαίνει ότι πρώτα τον μαχαίρωσαν και μετά τον έκαψαν με σκοπό να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαντορίνη: Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου επιχειρηματία μετά από φωτιά σε ξενοδοχείο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας