2:21 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Αχαΐα: Μητέρα καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιου της!

Αχαΐα: Μητέρα καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιου της!

Μάννα σε χωριό που βρίσκεται στα σύνορα Αχαϊας – Ηλείας καλύπτει τις σεξουαλικές ανάγκες του γιού της μετά από …διάγνωση γιατρού.

Το απίστευτο περιστατικό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες με πρωταγωνιστές μια 45χρονη και τον 18χρονο γιό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αγόρι πριν από ένα τρίμηνο άρχισε να παραπονείται πως πονάει στα γεννητικά του όργανα, ενώ υποστήριζε πως πρέπει να έχει πρόβλημα στους λεμφαδένες καθώς πόναγε αφόρητα και ήταν πρησμένος.

Η μητέρα του τον οδήγησε στο γιατρό, όπου μετά από εξέταση διαπιστώθηκε πως ο νεαρός όχι μόνο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ήταν …γεμάτος από ορμές, τις οποίες ήταν επιβεβλημένο κάπου να τις «καταθέσει» καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία.

Από την διάγνωση και μετά αρχίζουν τα ….προχωρημένα στην οικογένεια, καθώς η μητέρα αποφάσισε να «θυσιαστεί» για το καλό του γιού.

Η γυναίκα φοβούμενη πως η όποια σεξουαλική επαφή θα μπορούσε να είναι η αιτία για να κολλήσει ο 18χρος γιός της αφροδίσια αλλά ακόμα και aids ανέλαβε δράση!!!

Η 48χρονη προχώρησε στην αποκλειστική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού της, το οποίο σύμφωνα με τα όσο ακούγονται από την τοπική κοινωνία έχει βρει πλέον την υγειά του.

πηγή: patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας