23:11 Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Αγία Παρασκευή: Πάτωσε ο Μουστόγιαννης, πήρε σταυρούς παραιτηθείς υποψήφιος που τον μήνυσε!

Αγία Παρασκευή: Πάτωσε ο Μουστόγιαννης, πήρε σταυρούς παραιτηθείς υποψήφιος που τον μήνυσε!

Προτελευταίος με ποσοστό το οποίο δεν ξεπέρασε το 5% κατετάγη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, τις ημέρες και τα έργα του οποίου αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Τη στιγμή που στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στοιβάζονται δικογραφίες με μηνύσεις σε βάρος του από πολίτες και επιχειρηματίες οι οπαίοι εξαπατήθηκαν με ανύπαρκτα ΕΣΠΑ και επιδοτήσεις, ο ίδιος είχε το θράσος να κάνει λόγο για πολιτικό αγώνα που έδωσε με εντιμότητα!

Την ίδια στιγμή στα περίεργα των εκλογών συγκαταλέγεται ότι ένας εκ των υποψηφίων του που παραιτήθηκε και πλέον τον έχει μηνύσει, ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, ξεπέρασε σε σταυρούς τους μισούς υποψήφιους του νυν αντιδίκου του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουστόγιαννης: Όλοι γνώριζαν για τις απάτες- Όταν χαρακτήριζε μ@@@ τον πρωθυπουργό (ντοκουμέντα)

Μουστόγιαννης: “Τα προγράμματα τα οποία έταζε δεν υφίστανται-Λυπάμαι πολύ αν κάποιοι εξαπατήθηκαν”. Δήλωση βόμβα για τον “απατεώνα” υποψήφιο από τον Κ.Κυρανάκη

Αποκάλυψη: Αλέξανδρος Μουστόγιαννης – Γαλάζιο «αρπακτικό» σε χοντρές απάτες με ΕΣΠΑ και όχι μόνο!

Γεωργιάδης για Μουστόγιαννη: “Είμαι οργισμένος με το μέγεθος της απάτης του- Θα σταθώ στο πλευρό των θυμάτων” (Αποκλειστικό ηχητικό)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας