13:22 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Eίδα κάποια σημάδια που με πήγαιναν σε μια βαθιά θλίψη και απόγνωση»

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Eίδα κάποια σημάδια που με πήγαιναν σε μια βαθιά θλίψη και απόγνωση»

“Μου έχει συμβεί και μένα να έρχεται βίαια μια ερώτηση που ο δημοσιογράφος αναγκάζεται να κάνει” ομολογεί, επίσης, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον συνδυασμό θεάτρου με τηλεόραση, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στην έκθεση του καλλιτέχνη και στην ψυχοθεραπεία.

Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με το δίπτυχο, ας πούμε, παράσταση και θέατρο από την μια και γυρίσματα από την άλλη νομίζω ότι αφαιρείς ζουμιά από το κάθε πράγμα που έχεις να δώσεις. γιατί δεν υπάρχει αντοχή. Από την άλλη θαυμάζω πολύ τους ηθοποιούς τα καταφέρνουν».

«Μου έχει συμβεί και μένα πολλές φορές, μέσα σε μια χαρά ή σε μια πρεμιέρα, να έρχεται βίαια μια ερώτηση που ο δημοσιογράφος αναγκάζεται να κάνει. Θέλει μια σκέψη στο πως θα τοποθετηθείς και ποια είναι η σωστή στιγμή για να τοποθετηθείς. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να το κάνουν αυτό. Από την άλλη, εκείνη τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι. Οπότε θέλει μια μεγάλη προσοχή».

«Για να γίνεις ηθοποιός, κάποια πετριά θα έχεις! Θέλω να πω πως είναι τόση μεγάλη η έκθεση που πιστεύω ότι ένας ηθοποιός έχει πάντα ανάγκη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από πολλή αγάπη και από προσοχή. Από εκεί και πέρα όμως, το να μπεις σε αυτό το επάγγελμα για να αντιμετωπίσεις τα δικά σου, το βρίσκω λίγο επικίνδυνο. Την ψυχοθεραπεία βλέπω ως ψυχοθεραπεία, όχι την δουλειά μου».

«Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία. Όταν είδα κάποια σημάδια που με πήγαιναν σε μια βαθιά θλίψη και απόγνωση, κατάλαβα ότι ενδεχομένως το να μην το συζητήσω με την μαμά μου ή κάποιον φίλο, αλλά να ορίσω έναν δρόμο που θα μιλήσω καλύτερα με τον εαυτό μου, μέσα από μια σχέση ψυχοθεραπευτική, θα είναι πολύ βοηθητικό» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ -Τα νέα για την υγεία του

J2US: Κριτές και κοινό συμφώνησαν για να τους δείξουν την πόρτα της εξόδου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας