22:45 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Μπέος εναντίον Κασσελάκη: "Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες"

Μπέος εναντίον Κασσελάκη: "Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες"

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, που ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του στον δήμαρχο του Βόλου, μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή. Ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε ότι «από το 2014 που ασχολούμαι με το δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος υποστηρίζει ότι «δεν μπορεί σε τέτοιες στιγμές», που ο Βόλος μετρά τις πληγές του από δύο καταστροφικές πλημμύρες, «να ασχολείται με διάφορους Κασσελάκηδες».

Και καταλήγει, αποκαλώντας για μία ακόμα φορά λανθασμένα τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ ως «ράφτη», σε μια κακή μετάφραση από τα αγγλικά: «αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα.

«Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: Φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκες απειλεί παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Άνδρας μαχαίρωσε 19χρονη στις Συκιές

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας